“Ναυάγησε” του Αμανατίδη στον Α.Ο Τρίκαλα

Στο τραπέζι νέα ονόματα για τον κυανέρυθρο πάγκο

Ο Ηλίας Αιβάζογλου από τη Δευτέρα που οριστικοποιήθηκε η λύση της συνεργασίας του Α.Ο Τρίκαλα με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, κατέβαλλε κάθε προσπάθεια προκειμένου να φέρει στην ομάδα και πάλι τον Περικλή Αμανατίδη, θεωρώντας ορθώς ότι είναι ο κατάλληλος για να βγάλει την ομάδα από το αγωνιστικό τέλμα στο οποίο έχει περιέλθει.

Ωστόσο, οι προσπάθειες αυτές δεν ήταν αρκετές για να φέρουν τον “Πέρι” και πάλι στα Τρίκαλα.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί και ενώ ο πρόεδρος του Α.Ο Τρίκαλα περίμενε τον Αμανατίδη προκειμένου να μεταβούν παρέα στη Δράμα για να δουν το ματς των κυανέρυθρων με την τοπική Δόξα, ο πολυνίκης τεχνικός τον ενημέρωσε ότι τελικώς δε θα έρθει και κάπως έτσι τελειώνει το θέμα της επιστροφής του στον ΑΟΤ.

Η διοίκηση του συλλόγου δεν κάθισε όμως με σταυρωμένα χέρια, καθώς άμεσα έπεσαν στο τραπέζι αρκετές εναλλακτικές και το μόνο βέβαιο είναι ότι πολύ σύντομα θα υπάρξει νέος τεχνικός που παράλληλα θα είναι και ένα δυνατό όνομα για τα δεδομένα της κατηγορίας.

trikalascore.gr

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία