Μόρας προ των πυλών σε περίπτωση λύσης της συνεργασίας με Φραντζέσκο

Οπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο ο Κώστας Φραντζέσκος βρίσκεται κυριολεκτικά…

Οπως γράψαμε σε προηγούμενο άρθρο ο Κώστας Φραντζέσκος βρίσκεται κυριολεκτικά στον αέρα αυτή τη στιγμή, με τον Παναγιώτη Μαντζανά να αμφιταλαντεύεται σχετικά με το αν θα πρέπει να συνεχίσει τη συνεργασία του με τον έμπειρο τεχνικό δίνοντάς του μία τελευταία ευκαιρία την επόμενη Κυριακή ή να προχωρήσει άμεσα στην αντικατάστασή του.

Πιθανώς μέχρι αύριο το μεσημέρι ο Τρικαλινός επιχειρηματίας θα λάβει την απόφασή του σταθμίζοντας όλα τα δεδομένα.

Εάν πάντως αποφανθεί ότι πρέπει να λυθεί η συνεργασία της ομάδας με τον Φραντζέσκο, φαίνεται ότι η λύση μάλλον θα είναι έτοιμη και η διάδοχη κατάσταση δε θα αφορά το Σάκη Θεοδοσιάδη, όπως είχε ακουστεί τις προηγούμενες ημέρες, αλλά το Βαγγέλη Μόρα.

Ο Θεοδοσιάδης φαίνεται ότι έχει στα χέρια του καλή πρόταση από ομάδα της SL2, οπότε ο Μαντζανάς φαίνεται ότι βλέπει με πολύ θετικό μάτι την περίπτωση του Λαρισαίου τεχνικού, που πριν λίγο καιρό αποτέλεσε παρελθόν από τον Απόλλωνα Λάρισας, τον οποίο άφησε με αρκετά καλή βαθμολογική συγκομιδή.

‘Οπως και να έχει μέχρι αύριο θα ξέρουμε οριστικά μέλλει γενέσθαι με τον πάγκο του ΑΟ Τρίκαλα.

Από κει και πέρα οι κυανέρυθροι παρακολουθούν τις εξελίξεις στο γειτονικό Απόλλωνα Λάρισας και σε περίπτωση που η ομάδα τελικώς αποσυρθεί από το πρωτάθλημα της SL2 ή υπάρξουν μαζικές αποχωρήσεις είναι δεδομένο ότι κάποιος ή κάποιοι ποδοσφαιριστές πιθανότατα θα έρθουν προς τα μέρη μας.

*Η χειραψία της φωτό ανάμεσα σε Μαντζανά και Μόρα, δεν αποκλείεται να επαναληφθεί, αυτή τη φορά στα Τρίκαλα.

Στην ίδια κατηγορία