Με υψηλούς στόχους και τη νέα σεζόν οι ‘Ικαροι

Η διοίκηση θέτει και πάλι ψηλά τον πήχη

Η φετινή αγωνιστική σεζόν ήταν ως μη γενόμενη για τις ομάδες μπάσκετ της Β’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς στο εν λόγω πρωτάθλημα πρόλαβαν να παιχτούν μόλις δύο αγωνιστικές, μέχρι να φτάσουμε στην οριστική διακοπή λόγω της πανδημίας.

‘Ηδη οι σύλλογοι κάνουν τα πλάνα τους για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Στην ομάδα των Ικάρων Τρικάλων δεν αλλάξει κάτι όσον αφορά τη νέα αγωνιστική σεζόν, καθώς η διοίκηση θέτει και πάλι ψηλά τον πήχη, με τους στόχους στο επόμενο πρωτάθλημα να είναι εκ νέου υψηλοί.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ομάδας Κώστας Σκρέτας, θα έχει και πάλι δίπλα του πιθανότατα, όλους τους περσινούς συνεργάτες (Κώστα Θάνο, Ρούλη Βουτσελά, Αχιλλέα Παπαναστασίου) κάτι που σημαίνει ότι οι ‘Ικαροι θα είναι εύρωστοι σε διοικητικό επίπεδο και θα κινηθούν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι του Καλοκαιριού.

Ερωτηματικό αποτελεί η παραμονή του Γρηγόρη Γιασάρη στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου κάτι που θα κριθεί μέσα από τις συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές το επόμενο διάστημα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι οι ‘Ικαροι για ακόμη μία χρονιά θα είναι ανταγωνιστικοί και θα αποτελέσουν εκ των διεκδικητών της ανόδου στην Α2’ κατηγορία.

Στην ίδια κατηγορία