Κανονικά η Φήκη στην επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής

Στα τέλη του Μαρτίου

Οι τελευταίες εξελίξεις δείχνουν επανεκκίνηση της Γ’ Εθνικής κατηγορίας στα τέλη του Μάρτη και οι ομάδες αρχίζουν να κάνουν τον προγραμματισμό τους, ενώ όπως όλα δείχνουν αρκετές αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα που δε θα τους επιτρέψουν να κατέβουν να αγωνιστούν στη συνέχεια.

Δεν ισχύει πάντως αυτό για τον Π.Ο Φήκης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalascore οι διοικούντες του σωματείου έχουν αποφασίσει να κατεβάσουν κανονικά την ομάδα, αναμένοντας πρώτα να διαβάσουν την αντίστοιχη ΚΥΑ.

Παράλληλα, έχουν γίνει επαφές με τους περισσότερους ποδοσφαιριστές που δήλωσαν την επιθυμία τους να συμμετάσχουν κανονικά στη συνέχεια του πρωταθλήματος, κάτι που σημαίνει ότι οι “κόκκινοι” θα παρουσιαστούν εκτός απροόπτου με το ίδιο έμψυχο δυναμικό.

Είναι γεγονός ότι στην ομάδα της Φήκης υπάρχει ακόμη ενθουσιασμός από την παρθενική συμμετοχή της ομάδας στη Γ’ Εθνική και για το λόγο αυτό, θα γίνει μεγάλη προσπάθεια από όλους ώστε το σωματείο όχι απλά να παρουσιάσει ένα αξιοπρεπές πρόσωπο, αλλά παράλληλα να καταφέρει να υλοποιήσει και το στόχο της παραμονής στην κατηγορία.

Νεκρός 50χρονος φορτηγατζής

Βόλος: Άγνωστοι έβαλαν φωτιά και κατέστρεψαν δύο ATM

Λάρισα: Tεράστια κινητοποίηση για την μικρή Ειρήνη

Κακοποίηση μαθητή: Ο καθηγητής κακοποιούσε το παιδί από 8 ετών

Από τι πέθανε η 5χρονη Κατερίνα

Τραγωδία: Απανθρακώθηκε 60χρονος Τρικαλινός

Την Δευτέρα κηδεύεται ο 39χρονος Τρικαλινός Χρήστος Κατσιάβας

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία