Η οικογένεια Βαβίτσα αποφασίζει για το μέλλον της στον Α.Σ Μετέωρα

Ώρα αποφάσεων για το μέλλον

Η θητεία της οικογένειας Βαβίτσα στα διοικητικά δρώμενα του Α.Σ Μετέωρα μπορεί να χαρακτηριστεί ως επιτυχημένη, καθώς κράτησαν ζωντανή την ομάδα για μια διετία στη Γ’ Εθνική κατηγορία και σε καιρούς χαλεπούς, δίχως έσοδα από εισιτήρια, διαφημίσεις κλπ.

Πλέον, ΄ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τον πρόεδρο Κώστα Βαβίτσα και το στυλοβάτη της ομάδας Γιώργο Βαβίτσα και φυσικά τα λοιπά μέλη της διοίκησης να πάρουν τις αποφάσεις τους για το μέλλον.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι το τρέχον Δ.Σ δεν πρόκειται να συνεχίσει,  παρά τις πιέσεις που δέχεται για να παραμείνει, εάν στην προσεχή καθιερωμένη γενική συνέλευση δεν ενισχυθεί και με άλλα πρόσωπα που επίσης θα συνδράμουν οικονομικά και δεν υπάρξει η απαιτούμενη βοήθεια και από επιχειρήσεις της Καλαμπάκας.

Βέβαια, η απόφασή τους θα εξαρτηθεί και από την κατηγορία στην οποία θα αγωνιστούν τα Μετέωρα τη νέα σεζόν, καθώς υπάρχει ένα σενάριο που αναφέρει ότι θα υπάρξει αναδιάρθρωση και θα υποβιβαστούν μόνο 2 ομάδες από κάθε όμιλο στη Γ’ Εθνική.

‘Οπως και να έχει, προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό σε διοικητικό επίπεδο για τα Μετέωρα, ενώ δε φαίνεται να υπάρχει και κάποια διάδοχη κατάσταση σε περίπτωση που η οικογένεια Βαβίτσα πάρει την απόφαση να αποχωρήσει.

Τα πάντα θα κριθούν σύντομα, καθώς εντός του μήνα λογικά θα διεξαχθεί η γενική συνέλευση του σωματείου και εκεί θα τεθούν όλα επί τάπητος.

Στην ίδια κατηγορία