Η αγωνιστική ανάκαμψη να ξεκινήσει από το Αγρίνιο

Ο Α.Ο Τρίκαλα μπορεί αυτό το διάστημα να πραγματοποιεί μία…

Ο Α.Ο Τρίκαλα μπορεί αυτό το διάστημα να πραγματοποιεί μία μίνι προετοιμασία, με τον Τίμο Καβακά να δουλεύει όπως ο ίδιος θέλει με τους ποδοσφαιριστές του, ο χρόνος όμως είναι στην παρούσα φάση αμείλικτος.

Οι κυανέρυθροι καλούνται άμεσα να παρουσιάσουν ένα καλό πρόσωπο, αφήνοντας πίσω τους την όχι καλή εικόνα των φιλικών παιχνιδιών.

Μάλιστα, η ανάκαμψη αυτή θα πρέπει να φανεί αρχής γενομένης από το παιχνίδι κυπέλλου της Κυριακής με τον Παναγρινιακό.

Εκεί , ο Α.Ο Τρίκαλα θα πρέπει όχι απλά να πάρει την πρόκριση, απέναντι σε μία ομάδα χαμηλότερης δυναμικότητας, αλλά παράλληλα να πραγματοποιήσει και μία πειστική εμφάνιση.

Αναμετρήσεις σαν αυτή με τον Παναγρανιακό κρύβουν σίγουρα παγίδες, καθώς ο αντίπαλος θα έχει μεγάλο κίνητρο να κερδίσει και το άγχος θα βρίσκεται κυρίως στα πόδια των παικτών του ΑΟΤ, αλλά από την άλλη, οι κυανέρυθροι εάν παίξουν όπως μπορούν και βάσει της διαφορας δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων θα μιλάμε για μία άνετη πρόκριση.

Να σημειωθεί πάντως ότι και ο χρόνος που υπολείπεται μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, δηλαδή τη 10η Οκτωβρίου είναι μικρός και θα πρέπει οι παίκτες του Τίμου Καβακά να βρουν άμεσα τα πατήματά τους ώστε μέχρι τη σέντρα να παρουσιάσουν το πρόσωπο που θέλει ο κόσμος τους.

Στην ίδια κατηγορία