Γκαρσία: “Πάμε για την πρώτη θέση στη SL2”

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Β στη Νάουσα και πλέον…

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ Β στη Νάουσα και πλέον οι παίκτες, ο Πάμπλο Γκαρσία και όλο το υπόλοιπο προπονητικό επιτελείο, προετοιμάζονται στις εγκαταστάσεις της Σουρωτής, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Superleague 2.

Το ρόστερ έχει σχεδόν συμπληρωθεί, απομένουν όμως να γίνουν οι τελικές πινελιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Metrosport, στις αρχές της εβδομάδας αναμένεται να οριστικοποιηθεί η απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, οι οποίοι θα δέσουν στο σύνολο και θα αποτελέσουν την βάση, για μία ομάδα, που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο Πρωτάθλημα. Ο ΠΑΟΚ δίνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την παρουσία της δεύτερης ομάδας του και αυτό το γεγονός, σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να παραγνωριστεί.

Το αξιοσημείωτο, είναι πως ο Πάμπλο Γκαρσία, στις ομιλίες του, προς τους παίκτες, περνάει το εξής μήνυμα: «Πάμε για την πρώτη θέση στο νέο πρωτάθλημα της Superleague 2. Αυτός είναι ο στόχος μας». Η επιμονή του «Ινδιάνου» για την δημιουργία μίας ομάδας που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο, βρίσκει απόλυτα σύμφωνους και τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ. Θυμίζουμε βεβαίως, πως στην προοπτική κατάκτησης της πρώτης θέσεως στη Superleague 2, ο ΠΑΟΚ Β δεν εξασφαλίζει την άνοδο στην ανώτερη κατηγορία. Θα δείξει όμως, ότι έχει μία ισχυρή δυναμική, ενώ θα βελτιωθεί η αξία των παικτών του.

Μπράντονιτς και Ουεντραόγκο οι ξένοι
Αυτή την στιγμή, οι παίκτες που λογίζονται ως ξένοι, στον ΠΑΟΚ Β, είναι ο νεαρός Μπράντονιτς που είχε έρθει πέρυσι τον Ιανουάριο για την πρώτη ομάδα, αλλά δεν έπεισε, καθώς και ο 22χρονος Ισμαίλα Ουεντραόγκο από την Μπουργκίνα Φάσο. Ο Κενυάτης Κόλινς, που επίσης προπονείται και αφήνει θετικά στοιχεία, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα και ως εκ τούτου αναμένεται να αποχωρήσει.

Στην ίδια κατηγορία