Φουλάρει ενόψει ΑΟ Τρίκαλα η Παναχαϊκή

Φουλάρει ενόψει ΑΟ Τρίκαλα η Παναχαική

Ολοι οι παίκτες στην διάθεση για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα

Ξεκούραση χθες για την Παναχαϊκή που από σήμερα φουλάρει ενόψει ΑΟ Τρίκαλα

Συγκεκριμένα, ρεπό χθες Κυριακή για τους παίκτες της Παναχαϊκής. Το τελευταίο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος αφού από σήμερα ο Νίκος Παπαδόπουλος θα ετοιμάσει την ομάδα του για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το sportfmpatras ο έμπειρος προπονητής έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το παιχνίδι με τα Τρίκαλα και το ευχάριστο είναι ότι έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Από σήμερα άπαντες στην Παναχαϊκή στρέφουν την σκέψη και το ενδιαφέρον μόνο στο Κυριακάτικο παιχνίδι και η ομάδα φουλάρει ενόψει ΑΟ Τρίκαλα όπου στόχος είναι να ξεκινήσει με τρίποντο.

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και στην Πατρινή ομάδα θέλουν διακαώς να ξεκινήσουν με νίκη το φετινό πρωτάθλημα.

Στον Α.Ο Τρίκαλα μετά από την εξέλιξη για την έναρξη του πρωταθλήματος βλέπουν πλέον το ματς της πρεμιέρας με την Παναχαική, έναν αντίπαλο που δεν το κρύβει ότι έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις και σε πολλές δηλώσεις όλους αυτούς τους μήνες εμφανίζονται αποφασισμένοι να διεκδικήσουν την άνοδο στη Σούπερλιγκ1.

Ο Α.Ο Τρίκαλα όλες τις μέρες αυτές, και μέχρι το παιχνίδι της πρεμιέρας θα προετοιμαστεί άρτια για την εν λόγω αναμέτρηση, ενώ ο αντίπαλος δεν είναι τελείως άγνωστος, καθώς οι δύο ομάδες προ μηνών αναμετρήθηκαν σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, με τον Α.Ο Τρίκαλα να επικρατεί με 1-0 πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση.

Σίγουρα τα Τρίκαλα δεν έχουν να φοβηθούν κάτι και στον αγώνα πρωταθλήματος θα αναζητήσουν ένα θετικό αποτέλεσμα, ώστε να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Δείτε επίσης:

Προεδρικές “ντόπες” ενόψει πρεμιέρας πρωταθλήματος στον Α.Ο Τρίκαλα

Στην ίδια κατηγορία