Φήμες για έναρξη προπονήσεων στη SL2 από 1/12

Έναρξη προπονήσεων SL2

Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Α.Ο Τρίκαλα να δώσει τον πρώτο αγώνα

Τις τελευταίες ώρες έντονη φημολογία έχει καλλιεργηθεί αναφορικά με την έναρξη των προπονήσεων των ομάδων της SL2.

Εδώ και περίπου δύο εβδομάδες έχουν νεκρώσει τα πάντα στην εν λόγω κατηγορία λόγων τoυ lockdown και έντονη είναι η πίεση των ομάδων για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα.

Αυτό που ακούγεται πλέον ως ένα πολύ πιθανό σενάριο, είναι ότι από 1/12 παράλληλα με την άρση του lockdown και την έναρξη των σχολείων, θα ανάψει το πράσινο φως και στις ομάδες της SL2 για να αρχίσουν ομαδικές προπονήσεις.

‘Ετσι θα βρεθούμε στην τελική ευθεία για την έναρξη και του πρωταθλήματος, που με βάση τα παραπάνω δεδομένα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει πριν τα Χριστούγεννα, ή ανάμεσα στις μέρες των γιορτών.

‘Αρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Α.Ο Τρίκαλα να δώσει τον πρώτο του αγώνα πρωταθλήματος μέσα στο 2020.

Ωστόσο, ακόμη και να ισχύσει αυτό το αισιόδοξο σενάριο, ερωτηματικό αποτελεί το τι θα συμβεί με την προκήρυξη του πρωταθλήματος και αν αυτή θα αλλάξει, προκειμένου να βγουν οι ημερομηνίες.

Υπάρχει πιθανότητα είτε κατάργησης του ενός εκ των δύο γύρων της SL2 και η διεξαγωγή μόνο ενός γύρου με τους γηπεδούχους να ορίζονται κατόπιν κλήρωσης, είτε η κατάργηση των πλέι οφ, πλέι άουτ, που είναι και το πιο πιθανό και να έχουμε έτσι απευθείας άνοδο και υποβιβασμό.

Επίσης υπάρχει σημαντικό ενδεχόμενο στο κύπελλο Ελλάδος να συμμετάσχουν τελικά φέτος μόνο ομάδες SL1 και SL2, προκειμένου να διεξαχθούν λιγότεροι γύροι και η διοργάνωση να ολοκληρωθεί πιο σύντομα, καθώς ακόμη δεν έχει καν ξεκινήσει.

Νεότερα αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Δείτε επίσης

Πιστοποιητικό συμμετοχής στη SL2 για την ΠΑΕ Α.Ο Τρίκαλα!

Oύτε λέξη για τη SL2 από Χαρδαλιά

Πάει για μέσα Γενάρη η επανεκκίνηση στη Γ’ Εθνική

Aνατροπή και πιθανότατα σέντρα στη SL2!

Lockdown: Τι θα ισχύσει πιθανότατα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο

Μεγάλες ζημιωμένες οι Ακαδημίες

Aναστολή των τοπικών πρωταθλημάτων μέχρι νεοτέρας

Στην ίδια κατηγορία