Φιλικό συμπερασμάτων στην Καλαμπάκα

Το απόγευμα της Τετάρτης (5 μ.μ.) ο ΑΟ Τρίκαλα θα…

Το απόγευμα της Τετάρτης (5 μ.μ.) ο ΑΟ Τρίκαλα θα βρεθεί στην Καλαμπάκα και στο στάδιο “Β. Καρακίτσιος”, για να αντιμετωπίσει σε φιλικό παιχνίδι τον Α.Σ. Μετέωρα.
Είναι ένα φιλικό παιχνίδι που το τεχνικό τιμ και οι παίκτες το περιμένουν με ενδιαφέρον, αφού υπήρξε ένα κενό ανάμεσα στα φιλικά παιχνίδια και έτσι θα δοθεί η ευκαιρία να δούνε την αγωνιστική τους ετοιμότητα.
Βέβαια αυτή τη στιγμή υπάρχει μια ομίχλη γύρω από τα δεδομένα της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής, παρόλα αυτά η ομάδα δουλεύει πάνω σ’ ένα πλάνο και ο αγώνας με τα Μετέωρα είναι στην λογική αυτή.
Ενώ η αναμενόμενη παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες δίνει ένα επιπλέον κίνητρο για να δείξουν ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο.

Κρας τεστ για τα Μετέωρα

Και για την ομάδα των Μετεώρων η αυριανή αναμέτρηση είναι σημαντική, καθώς καλούνται από την πλευρά τους να να παρουσιαστουν ανταγωνιστικοί, απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλότερης δυναμικότητας.
Οι προπονητές Αγγελάκης-Γουργούλιας, θα κάνουν τις απαραίτητες δοκιμές, στοχεύοντας φυσικά στο να δουν την ετοιμότητα όλων των παικτών τους, ενόψει της συμμετοχής της ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της Α’ Ερασιτεχνικής, όπου τα Μετέωρα αποτελούν και το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Στην ίδια κατηγορία