Φασίδης: “Ανάμεικτα τα συναισθήματα”

Απο την επιστροφή του στην Ξάνθη

Ο Βασίλης Φασίδης επέστρεψε στην Ξάνθη αλλά ως αντίπαλος το Σάββατο και παραλίγο να την πληγώσει, αφού ήταν εκείνος που κέρδισε το πέναλτι από τον Τάσο Παπάζογλου στο τέλος.

«Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα. Έπαιξα πολλά χρόνια στην Ξάνθη, πέρασα όλα μου τα εφηβικά χρόνια εκεί και τελείωσα σχολείο εκεί αλλά είμαι επαγγελματίας και κοιτάω πλέον το καλύτερο για την ομάδα και τον εαυτό μου», σχολίασε ο ίδιος μιλώντας το μεσημέρι της Δευτέρας στο Δημοτικό Ραδιόφωνο της Ξάνθης (από όπου και η φωτογραφία).

«Το παιχνίδι ήταν ισορροπημένο. Σκόραρε η Ξάνθη σε μια αντεπίθεση και εμείς δεν βάλαμε το πέναλτι, το οποίο έτυχε να κερδίσω εγώ», συνέχισε σχολιάζοντας τον αγώνα του Σαββάτου.

Για την προσπάθεια της νέας Ξάνθης είχε μόνο τα καλύτερα να πει: «Η Ξάνθη έχει την πολυτέλεια να πάρει πολύ καλούς και έμπειρους παίκτες, με παραστάσεις μεγαλύτερων κατηγοριών. Ωστόσο άλλαξε εντελώς η παλιά ομάδα, είναι μια νέα ομάδα η Ξάνθη και θα χρειαστεί χρόνος να βρεθούν οι παίκτες μεταξύ τους . Αυτό όμως είναι είναι δύσκολο γιατί πλέον δεν υπάρχουν προπονήσεις ανάμεσα στα παιχνίδια με το Κυριακή – Τετάρτη. Το δέσιμο θα είναι πιο δύσκολο. (…) Ίσως είναι πολυτέλεια όλο αυτό για την Ξάνθη, να έχει τρεις ενδεκαδάτους για κάθε θέση. Είναι πολυτέλεια για την κατηγορία αυτό που γίνεται σε αυτήν την ομάδα».

Ο Βασίλης Φασίδης δεν παρέλειψε να σχολιάσει, μετά από σχετική ερώτηση, ότι το γήπεδο έχει αλλάξει προς το καλύτερο με βάση και τα χρώματα της ομάδας, ενώ εκτίμησε ότι στον δεύτερο γύρο θα αρχίσουν να ξεχωρίζουν ποιες ομάδες θα πάνε για πρωταθλητισμό και ποιες θα μείνουν πίσω.

Τέλος, σε ερώτηση για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας και την απόφαση της περασμένης εβδομάδας ανέφερε στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ξάνθης: «Ηθικά δικαιωμένοι μπορούμε να αισθανόμαστε. Απο το πουθενά καταλήξαμε να παίζουμε δύο αγώνες μπαράζ που δεν τους περιμέναμε. Στην Λάρισα νομίζαμε ότι είχαμε σώσει την κατηγορία. Φάγαμε -12 βαθμούς και από 7οι ή 8οι βρεθήκαμε δεύτεροι από το τέλος. Εμεις είχαμε σκοπό να πάμε για πλέι οφ και για την Ευρώπη…».

Πηγή: thrakisports

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία