‘Ερχονται κρίσιμα ματς για τον ΑΟ Τρίκαλα

Ο ΑΟ Τρίκαλα αφήνει πίσω το παιχνίδι στην Καβάλα, αλλά…

Ο ΑΟ Τρίκαλα αφήνει πίσω το παιχνίδι στην Καβάλα, αλλά δεν μπορεί να αφήσει πίσω τη βαθμολογική θέση που πλέον κατέχει και τον φέρνει οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Βέβαια, οι κυανέρυθροι δε θα πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν τέσσερα ματς λιγότερα, τα οποία δεν έδωσαν λόγω κορωνοιού, οπότε η βαθμολογική τους θέση αυτή τη στιγμή, ίσως και να είναι πλασματική, δίχως αυτό να σημαίνει ότι σώνει και καλά αυτές οι αναμετρήσεις θα κερδηθούν όλες.
Ωστόσο, η επόμενη τριάδα παιχνιδιών είναι πολύ κρίσιμη για τον ΑΟ Τρίκαλα, που αυτή την Κυριακή θα κάνει το ρεπό του πρώτου γύρου.
Το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο, θα υποδεχτεί την ΑΕΛ, κόντρα στην οποία καλείται να πάρει αποτέλεσμα και σίγουρα να μην ηττηθεί.
Λίγες μέρες νωρίτερα, την ερχόμενη Τετάρτη, είναι πολύ πιθανό να οριστεί η εξ’ αναβολής , επίσης εντός έδρας αναμέτρηση με τον Αλμωπό Αριδαίας.
Για το παιχνίδι αυτό είναι περιττό να αναφέρουμε ότι δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη, έτσι όπως έχουν έρθει τα πράγματα.
Και φυσικά, με την έναρξη του πρώτου γύρου, υπάρχει και τρίτο εντός έδρας ματς, με τον Απόλλωνα Λάρισας του Θωμά Γράφα, ομάδα με τους ίδιους στόχους, άρα και εκεί είναι αυτονόητο ότι τα Τρίκαλα θα πρέπει να κερδίσουν.
Βέβαια, στα λόγια όλα είναι απλά. Το θέμα είναι οι ποδοσφαιριστές και στο χορτάρι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αποτελέσματα και η ομάδα επιτέλους να ξεκολλήσει βαθμολογικά.

Στην ίδια κατηγορία