ΕΠΟ: Δίνει βοήθημα στις ομάδες της SL2 λόγω κυπέλλου

Η ΕΠΟ αγνόησε την Επιτροπή Υγείας

Οι ασάφειες της απόφασης της Επιτροπής Λοιμωξιολόγων άφησαν εκτός Κυπέλλου Ελλάδας τις 12 ομάδες της Super League 2. Ωστόσο, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ αποφασίστηκε τα επιπλέον χρήματα της Cosmote TV από τις τηλεοπτικές μεταδόσεις του Κυπέλλου, μόνο με ομάδες της πρώτης κατηγορίας, να δοθούν ως ενίσχυση στις ΠΑΕ της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.


Πρόκειται για το ποσό των 150.000 ευρώ, που θα δοθούν ως ενίσχυση στην SL2 για την αντιμετώπιση των εξόδων ελέω κορονοϊού.
Αυτό αποφασίστηκε κατά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας την Τρίτη (5/1) μετά από σχετική εισήγηση του προέδρου της Super League Λεωνίδα Μπουτσικάρη και του αντιπροέδρου του ΠΑΟΚ Μάκη Γκαγκάτση όπως και τη σύμφωνη γνώμη του προέδρου της ΑΕΚ Βαγγέλη Ασλανίδη.

Aνατροπή:Η ΕΠΟ αγνόησε την Επιτροπή Υγείας και άφησε εκτός κυπέλλου τις ομάδες της SL2!!!

Η ΕΠΟ δεν καλύπτεται από την απόφαση της Επιτροπής Υγείας που προτείνει να μπουν οι ομάδες της SL2 στην κλήρωση χωρίς να έχει αποφασιστεί αν οι ομάδες μπορούν να αγωνιστούν.


Το SDNA αποκάλυψε νωρίτερα την απάντηση της επιτροπής των λοιμωξιολόγων σε SL 2 και ΕΠΟ, με την εισήγησή της να είναι να συμμετάσχουν κανονικά στην κλήρωση του Κυπέλλου οι ομάδες της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας, αλλά η τελική απόφαση για την έναρξη του πρωταθλήματος θα δινόταν εντός 10ημέρου!

Παρά ταύτα η Ομοσπονδία δεν καλύφθηκε από την απόφαση της επιτροπής σύμφωνα με πληροφορίες κι ως εκ τούτου η κλήρωση θα διεξαχθεί τελικά χωρίς τις ομάδες της SL 2.

Σημειώνεται ότι από τη στιγμή που θα συμμετέχουν μόνο οι ομάδες της SL 1, τα παιχνίδια της πρώτης φάσης θα είναι μονά.

trikalascore.gr

Δείτε επίσης

‘Ετσι διαμορφώνεται το νέο πρόγραμμα της Super League

Στην ίδια κατηγορία