Επιστροφή στη δράση από Γενάρη για το Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα

Επιστροφή στη δράση από Γενάρη για το Ερασιτεχνικό

Kορωνοιού επιτρέποντος

Σε αναστολή βρίσκεται εδώ και εβδομάδες τo Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα του νομού και σύμφωνα με πληροφορίες του Trikalascore δεν πρόκειται ούτε τον επόμενο μήνα να έχουμε επιστροφή στη δράση.

Με το που ξεκίνησαν τα φετινά ερασιτεχνικά πρωταθλήματα του νομού είχαμε την εκ νέου διακοπή τους μέχρι νεοτέρας.

Για την ακρίβεια προλάβαμε να παίξουμε τρεις αγωνιστικές σε Α’ και Β’ Ερασιτεχνική, ενώ δεν ξεκίνησαν καν τα πρωταθλήματα υποδομών και η Γ’ Ερασιτεχνική.

Πάνω που οι ποδοσφαιριστές με μεγάλη χαρά επέστρεψαν στα γήπεδα ήρθαν τα νέα μέτρα της κυβέρνησης και το lockdown που σταμάτησε τα πάντα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι πολύ πιθανό από Γενάρη, το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα να επανεκκινήσει, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί φυσικά σε πολύ μεγάλο βαθμό από το εάν μέχρι τότε θα έχουμε κατακόρυφη μείωση των κρουσμάτων και άρση των περιοριστικών μέτρων.

Επίσης, η έλευση των εμβολίων στη χώρα που προσδιορίζεται χρονικά για τις αρχές του νέου έτους, ενδέχεται να ανάψει πράσινο για την επανέναρξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού.

Πάντως, προς το παρόν μάλλον διαψεύδονται κάποιες πληροφορίες που κάνουν λόγο για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων τη φετινή σεζόν.

Είναι βέβαια και το απευκταίο σενάριο για οριστική διακοπή των πρωταθλημάτων για φέτος.

Αυτό θα είναι κάτι καταστροφικό για όλους όσους εμπλέκονται με το χώρο.

Οι μεν παράγονες έχουν δαπανήσει και φέτος χρήματα για τις ομάδες τους, οι δε ποδοσφαιριστές βλέπουν ως εφιάλτη το ενδεχόμενο να μην μπορούν για τους επόμενους μήνες να κάνουν το χόμπι τους, δηλαδή να παίξουν ξανά μπάλα.

Αυτή την ώρα όλα είναι θεωρητικά και θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις να δούμε τι ακριβώς θα ισχύσει, ευελπιστώντας ότι θα πραγματοποιηθεί τελικά το θετικό σενάριο.

Δείτε επίσης:

Φήμες για έναρξη προπονήσεων στη SL2 από 1/12

Στην ίδια κατηγορία