Ενίσχυσαν τον αγώνα των Σακαφλιάδων οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα

Πρόσφεραν τρόφιμα και ρουχισμό

Πρόσφεραν τρόφιμα και ρουχισμό

Οι παίκτες του ΑΟ Τρίκαλα στηρίζουν έμπρακτα την προσπάθεια των Σακαφλιάδων και συνεισφέρουν στην προσπάθεια τους. Με μήνυμα στην σελίδα τους οι οργανωμένοι σημειώνουν:

Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε σήμερα το απόγευμα αφού αντιπροσωπεία παιχτών του ΑΟ Τρίκαλα επισκέφθηκε τα γραφεία του Συνδέσμου μας (Σακαφλιάδων) φέρνοντας ρούχα και είδη πρώτης ανάγκης, βοηθώντας με τον τρόπο αυτό το εγχείρημα που αναλάβαμε από την προηγούμενη εβδομάδα για να ενισχύουμε τους συνανθρώπους μας στην Τρικαλινή κοινωνία που έχουν ανάγκη αλλά και τους πληγέντες από τις πρόσφατες πλημμύρες στην Κρήτη (η αποστολή των δεμάτων θα γίνει στις αρχές της επόμενης εβδομάδας).

Θα θέλαμε από τη μεριά μας να ευχαριστήσουμε θερμά τους Παντελή Ριζογιάννη, Χρήστο Νιάρο, Νίκο Σκόνδρα, Ανδρέα Σταμάτη και Αστέριο Γιακουμή που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συνδέσμου μας, αποδεικνύοντας ακόμη μια φορά πως οπαδοί και παίκτες είμαστε πραγματικά μια οικογένεια.

Υπενθυμίζουμε πως η παράδοση αλλά και η παραλαβή προϊόντων πρώτης ανάγκης από όσους επιθυμούν συνεχίζεται καθημερινώς στα γραφεία του Συνδέσμου κατά τις ώρες 18:00 – 20:30.

Τέλος, περιμένουμε τα μηνύματα σας στη σελίδα μας και παιδιά του Συνδέσμου θα έρθουν άμεσα στο χώρο σας να σας επισκεφθούν προσφέροντας σας μια ελπίδα χαράς στις δύσκολες και περίεργες εποχές που ζούμε.


Πανό συμπαράστασης σε γιατρούς και νοσηλευτές από τους Σακαφλιάδες

Ένα πανό συμπαράστασης σε γιατρούς και νοσηλευτές κρέμασαν στα κάγκελα του νοσοκομείου Τρικάλων οι Σακαφλιάδες.

Αναλυτικά, οι Σακαφλιάδες τοποθέτηση τους στο Facebook για το πανό συμπαράστασης, αναφέρουν:

Γιατροί και νοσηλευτές είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να σας ευχαριστήσουμε και να σας ενθαρρύνουμε σε αυτή τη μάχη που δίνετε στην πρώτη γραμμή αυτού του άτυπου “πολέμου”…

Να γνωρίζετε πως δεν είστε μόνοι σας…

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΓΕΡΑ!

goaltrikala.gr

Δείτε επίσης

Πανό συμπαράστασης σε γιατρούς και νοσηλευτές από τους Σακαφλιάδες

Σακαφλιάδες: Θα είμαστε πάντα και παντού δίπλα σας

Δε θέλουν συγχώνευση οι Σακαφλιαδες

Στην ίδια κατηγορία