‘Εναρξη προπονήσεων και στο Ερασιτεχνικό από 1-8 Μαρτίου;

Περιμένουμε τις εξελίξεις !!!

Μετά το άνοιγμα των προπονήσεων για τη Γ’ Εθνική κατηγορία, σειρά παίρνουν πλέον τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα και μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι και αν θα επανεκκινήσουν κάποια στιγμή και αυτά ή θα μπει παύλα για τη φετινή σεζόν.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που έρχονται τις τελευταίες ώρες είναι μάλλον θετικές και αναφέρουν ότι πιθανώς στο διάστημα 1-8 Μαρτίου να δοθεί η άδεια έναρξης προπονήσεων και στα τοπικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.

Θα πρέπει ωστόσο να τονίσουμε ότι πρόκειται απλά για πληροφορίες και όχι κάποια επίσημη ενημέρωση, οπότε μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει το τοπίο

Στο ίδιο μήκος κύματος και το ρεπορτάζ της ιστοσελίδας Dramasport.gr που αναφέρει επ’αυτού:

Μετά τα χαρμόσυνα για τις πιο πάνω κατηγορίες ποδοσφαίρου, φαίνεται ότι θα βρεθεί λύση και για την ραχοκοκαλιά του ποδοσφαίρου που είναι το Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Σίγουρα τα προβλήματα είναι αρκετά για τις ομάδες και χρειάζονται επιχορήγηση για να συνεχίσουν.

Αμα πάμε σε επανέναρξη των πρωταθλημάτων σίγουρα θα δούμε τροποποίηση στην προκήρυξη του πρωταθλήματος με ένα γύρο και αρκετές εκπλήξεις, πιθανή επιστροφή του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου είναι τέλη Φεβρουαρίου με αρχές Μαρτίου με τις ΕΠΣ να ετοιμάζονται για δράση.

Ας ευχηθούμε να πάρει σάρκα και ώστε η ευχή για το 2021, να μας βρει και πάλι στα γήπεδα, αλλα αυτή την φορά αγαπημένους, μην ξεχνάτε δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα.

Ντεμπούτο με τα “κυανέρυθρα” για τον Τρικαλινό Ευθύμιο Ζησόπουλο

Στο στάδιο ο πρόεδρος της ΕΠΣΤ Θανάσης Μπουτζιώλης

Απόλυτη στήριξη της διοίκησης σε Χαραλαμπίδη

Αποτελέσματα-βαθμολογία στη SL2(10η αγωνιστική)

Οδυνηρή ήττα από τον Διαγόρα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία