Εκλογές ΕΟΚ: Παραμένει απόλυτο φαβορί ο Βαγγέλης Λιόλιος!

Εκλογές ΕΟΚ: Παραμένει απόλυτο φαβορί ο Βαγγέλης Λιόλιος!

Παραμένει απόλυτο φαβορί ο Βαγγέλης Λιόλιος!

Εκλογές ΕΟΚ, παραμένει απόλυτο φαβορί ο Βαγγέλης Λιόλιος! Το ελληνικό είναι έτοιμο να γυρίσει σελίδα, καθώς μετά από πολλά χρόνια ο Γιώργος Βασιλακόπουλος θα πάψει να είναι Πρόεδρος της Ομοσπονδίας.

Μετά από τέσσερις αναβολές και παρατάσεις, ως ημερομηνία της εκλογής νέου προέδρου ορίστηκε η 28η Μαρτίου, παρ’ όλα αυτά τ δεδομένα αλλάζουν συνεχώς. Στα ψηφοδέλτια θα υπάρχουν τρία ονόματα, αυτά του Βαγγέλη Λιόλιου, του Παναγιώτη Φασούλα και του Αγγελου Παπανικολάου, με τον πρώτο να είναι το μεγάλο φαβορί.

Εκλογές ΕΟΚ

Οι εκλογές της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης πραγματοποιούνται παραδοσιακά τη χρονιά των Ολυμπιακών Αγώνων. Έτσι η αναβολή των Αγώνων του Τόκιο αλλά και η κρίση της πανδημίας έφεραν αναβολή και στις εκλογές της ΕΟΚ.

Η ιδιαιτερότητα των επόμενων εκλογών της ΕΟΚ είναι ότι δεν μπορεί να είναι υποψήφιος ο Γιώργος Βασιλακόπουλος. Ο 83χρονος ισχυρός άνδρας του ελληνικού μπάσκετ, σύμφωνα με τον νέο αθλητικό νόμο, δεν μπορεί να θέσει υποψηφιότητα έχοντας ξεπεράσει το όριο ηλικίας και έτσι θα αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο, στον οποίο κάθεται από το 2010 (είχε διατελέσει πρόεδρος και από το 1998 έως το 2002).

Φαβορί ο Λιόλιος

Ο ισχυρός άνδρας του Προμηθέα Πάτρας, Βαγγέλης Λιόλιος, έχοντας στο σχήμα του δυνατά ονόματα όπως τον Κώστα Τσαρτσαρή, το Δήμο Ντικούδη και τον Νίκο Χατζηβρέττα, εμφανίζεται από τις στοιχηματικές ως το μεγάλο φαβορί για την ανάληψη των ηνίων του ελληνικού μπασκετ. Η απόδοσή του παίζει στο 1.55.

Από εκεί και πέρα, αρκετά δυνατή θεωρείται η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Φασούλα. Ο θρύλος του ελληνικού μπασκετ ήταν για ένα διάστημα το μεγάλο φαβορί για τη νίκη στις εκλογές, όμως έχει πλέον χάσει έδαφος και η απόδοσή του βρίσκεται στο 2.80.

Ως απόλυτο αουτσάιντερ εμφανίζεται ο εκλεκτός του ίδιου του Γιώργου Βασιλακόπουλου, ο γιατρός Αγγελος Παπανικολάου, του οποίου η νίκη πληρώνει 10.00.

Πηγή: trikalascore.gr

Δείτε επίσης:

Οι αριθμοί μετά το Απόλλων Λάρισας – ΑΟ Τρίκαλα

“Πάγωσε” την υπόθεση Ουάνγκα ο Α.Ο Τρίκαλα!

Όταν ο Κατσιαούνης ήρθε στον ΑΟΤ!

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία