Δυνατός στη νέα SL2 ο Α.Ο Τρίκαλα

Δυνατός σε όλα τα επίπεδα

Όλα δείχνουν ότι το νέο πρωτάθλημα της SL2 θα έχει εντελώς διαφορετική δομή σε σχέση με το φετινό και πάμε σε μία κατηγορία δύο ομίλων με 36 ομάδες, ίσως και περισσότερες.


‘Όπως και να έχει, ο Α.Ο Τρίκαλα θα μπει στο επόμενο πρωτάθλημα, όντας δυνατός σε όλα τα επίπεδα.


Σε διοικητικό επίπεδο, η παρουσία του Ηλία Αιβάζογλου δημιουργεί ένα αίσθημα σιγουριάς στους φιλάθλους, καθώς όλο αυτό το διάστημα της παρουσίας του στα Τρίκαλα φροντίζει να είναι οικονομικά συνεπής και η ομάδα να μη χρωστάει ούτε ένα ευρώ.
Μάλιστα, πρόσφατα καθάρισε και όλες τις παλιές προσφυγές, ενώ σε εκκρεμότητα βρίσκονται μόνο οι υποθέσεις των Ουάνγκα που θέλει λεφτά και από τόκους, αλλά και του Γιουσούφ Μαλάκα, που πιθανότατα θα διευθετηθούν άμεσα.

Αύξηση του μπάτζετ και πιο δυνατό ρόστερ

Σε αγωνιστικό επίπεδο , η απόφαση του προέδρου να προχωρήσει σε αύξηση του μπάτζετ, δίνει την πολυτέλεια στο γενικό διευθυντή Νίκο Σαμολαδά και το νέο τεχνικό που θα έρθει, να φέρουν πιο ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα δέσουν με όσους παραμείνουν από το φετινό ρόστερ, δημιουργώντας μία πιο ισχυρή και ανταγωνιστική ομάδα.
‘Ασχετα εάν η κατηγορία είναι το ίδιο ή λιγότερο δυνατή, στον Α.Ο Τρίκαλα η απόφαση είναι ειλημμένη και θα έρθουν σίγουρα παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά.

Προπονητής εγνωσμένης αξίας

‘Οσον αφορά τώρα το κομμάτι του προπονητή και εδώ ο Α.Ο Τρίκαλα αναμένεται να είναι πιο ισχυρός, καθώς θα έρθει ένας τεχνικός που και την κατηγορία θα ξέρει καλά, αλλά και παράλληλα θα μπορεί να σηκώσει το ειδικό βάρος της συγκεκριμένης ομάδας.
‘Αρα η ομάδα , θα παρουσιαστεί ενισχυμένη τη νέα σεζόν σε όλα τα επίπεδα και για αυτό θα πρέπει να είναι σίγουροι και οι φίλαθλοι.

Στην ίδια κατηγορία