Δυνατό δίτερμα στο στάδιο για τον Α.Ο Τρίκαλα

Δυνατό δίτερμα στο στάδιο για τον Α.Ο Τρίκαλα

Δε χαλαρώνουν μέχρι τα Χριστούγεννα οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΤ

Οι ρυθμοί έχουν ανέβει ιδιαίτερα στις προπονήσεις για τον Α.Ο Τρίκαλα, με τους ποδοσφαιριστές να αρχίζουν σταδιακά να έρχονται στην απαιτούμενη φυσική και αγωνιστική κατάσταση, ενώ είχαν ένα δυνατό δίτερμα

Συγκεκριμένα χθες Δευτέρα, το πρόγραμμα της προπόνησης περιλάμβανε για τους “κυανέρυθρους” δυνατό οικογενειακό δίτερμα, σε αγωνιστικούς ρυθμούς, με τον Απόστολο Χαραλαμπίδη να τεστάρει τους παίκτες του Α.Ο Τρίκαλα, διαπιστώνοντας σε τι επίπεδο βρίσκεται ο καθένας.

Το δελτίο τύπου της ΠΑΕ αναφέρει:

Στο Δημοτικό Στάδιο Τρικάλων πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας μας. Ο κ. Χαραλαμπίδης μάλιστα παρακολούθησε τους παίκτες του σε οικογενειακό δίτερμα με την διάθεση να περισσεύει.

Δε χαλαρώνουν μέχρι τα Χριστούγεννα

Αρκετά επιβαρυμένο θα είναι το πρόγραμμα το επόμενο διάστημα για τους ποδοσφαιριστές του Α.Ο Τρίκαλα.

Οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο Τρίκαλα, όπως έχουμε ξαναγράψει δεν πρόκειται να χαλαρώσουν καθόλου , ακόμη και μέσα στις γιορτές, με εξαίρεση τα Χριστούγεννα, όταν και θα τους χορηγηθεί άδεια 2 ημερών.

Δηλαδή μέχρι και την Πέμπτη 24/12 το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει δυνατές προπονήσεις καθημερινά, ενώ στη συνέχεια οι παίκτες θα βρεθούν για λίγες ημέρες στις πατρίδες τους για να κάνουν Χριστούγεννα οικογενειακά και θα επιστρέψουν ξανά μέχρι το Σάββατο, καθώς την Κυριακή θα υπάρξει κανονικά προπόνηση.

To είχαμε ξαναγράψει πριν λίγο καιρό, ότι στον Α.Ο Τρίκαλα όλο αυτό το διάστημα της διακοπής των προπονήσεων άπαντες βρίσκονταν σε επιφυλακή και με το που αποφασιζόταν η επανέναρξη θα υπήρχε ένα πλάνο, ώστε άμεσα το ποδοσφαιρικό τμήμα να επιστρέψει στις υποχρεώσεις του, όπως και έγινε.

Δείτε επίσης:

Η χρηματιστηριακή αξία του Α.Ο Τρίκαλα θα φανεί στα γήπεδα

Κλικ από την σημερινή προπόνηση του ΑΟ Τρίκαλα

Στην ίδια κατηγορία