Χαραλαμπίδης: Δουλεύουμε με πλάνο τριετίας στα Τρίκαλα

Χαραλαμπίδης: Δουλεύουμε με πλάνο τριετίας στα Τρίκαλα

Οι δηλώσεις του μετά την πρεμιέρα στην SL2

Τι είπε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μια μέρα μετά την πρεμιέρα του ΑΟ Τρίκαλα στην Super League 2 – Οι δηλώσεις του

Στην εκπομπή του «Ο χωροχρόνος του ποδοσφαίρου» στον Sport Fm μίλησε ο Απόστολος Χαραλαμπίδης ο οποίος σημείωσε πως δουλεύει στον ΑΟ Τρίκαλα ένα πλάνο τριετίας: «Δουλεύουμε με πολλά νέα παιδιά και έχουμε ένα πλάνο τριετίας. Ο στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τα νέα παιδιά ώστε να υπάρχει ένας κορμός για χρόνια και είμαστε σε καλό δρόμο».

Για το αποτέλεσμα στην Πάτρα είπε: «Βάση ευκαιριών αδικούμαστε από το αποτέλεσμα, αλλά ας μην είμαστε και αχάριστοι. Η ομάδα έδειξε ότι έχει χαρακτήρα και μέλλον αλλά θέλει δουλειά πολύ ακόμη.

Για τις αλλαγές που του βγήκαν στον αγώνα με την Παναχαϊκή τόνισε: «Πάντα στον πάγκο κρατάω πάντα κάποια χαρτιά ώστε αν κάτι δεν μου πάει καλά να ρίξω παίκτες που μπορούν να μου γυρίσουν το παιχνίδι

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε και στο χαμηλό μέσο όρο της ηλικίας των παικτών της ομάδας: «Έχουμε πολλά νέα παιδιά και κάποια που μένουν αναγκαστικά εκτός αποστολής αλλά που θα πάρουν τις ευκαιρίες τους. Είναι παιδιά που δεν τα ξέρει ο κόσμος αλλά θα τα μάθει. Υπάρχουν και νέα παιδιά όπως οι Παπαγεωργίου, Πέλκας, Αλμπάνης, Ντιαλόσι ενώ θα έρθουν και άλλοι παίκτες. Είμαι ένας προπονητής που δουλεύει με νέα παιδιά και έχω αναδείξει αρκετά νέα παιδιά».

Για το γεγονός ότι οι ομάδες θα καλούνται να παίξουν δύο ματς την εβδομάδα είπε: «Θα το ζήσουμε και αυτό. Οι ομάδες θα πρέπει να έχουν μεγάλο ρόστερ, να μην έχεις τραυματισμούς ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η αποκατάσταση. Θα δούμε πως υα πάει το πράγμα γιατί δεν έχουμε μεγάλη εμπειρία σε αυτό».

Τέλος για το ματς της Τετάρτης με τον Απόλλων επεσήμανε: «Ο Απόλλων Λάρισας είναι μία ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει μία σταθερότητα. Έχει κρατήσει έναν κορμό με έμπειρους παίκτες και έχει ενισχυθεί ιδιαίτερα φέτος».

Mikriliga.com

Δείτε επίσης:

Ποιος μας έχει δηλητηριάσει τόσο πολύ το μυαλό στα Τρίκαλα;

Το “έτσι ρε” του Κουσκουνά και τα μικρά μικρά από το Παναχαϊκή – ΑΟ Τρίκαλα

Ο καθρέπτης, η γκρίνια και το ματ!!!

Έκαναν τους «προπονητές της Ασκληπιού» να κρυφτούν…

Πήρε βαθμό στην Πάτρα ο ΑΟ Τρίκαλα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία