Χαραλαμπίδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα» (Βίντεο)

Χαραλαμπίδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα» (Βίντεο)

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟΤ στην ΕΡΤ 3

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα ο Απόστολος Χαραλαμπίδης μιλώντας στο τέλος του αγώνα στην κρατική τηλεόραση: «‘Ηταν ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι και ξέραμε ότι θα παίζαμε με μια ομάδα που έχει στόχο την άνοδο. Μία ομάδα που είναι οργανωμένη για Σούπερ Λιγκ 1 με όλα όσα έχουν φτιάξει οι Αφοι Τσιριγώτη.

Ήρθαμε εδώ για να διεκδικήσουμε ότι μπορούμε . Στο πρώτο ημίχρονο δεν πιστεύω ότι κινδυνέψαμε και πολύ από τον αντίπαλο ενώ θα μπορούσαμε και να προηγηθούμε με τον Πέλκα. Στο δεύτερο ημίχρονο ευτυχήσαμε να προηγηθούμε αλλά πιστεύω ότι μετά κρατηθήκαμε πολύ πίσω και λόγω του νεαρού της ηλικίας αλλά και γιατί θέλαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Ο αντίπαλος πίεσε πάρα πολύ και το αποτέλεσμα πιστεύω πως ήταν δίκαιο».

Όσον αφορά τους στόχους της ομάδας είπε: «Εμείς είμαστε μία νεανική ομάδα που έχει στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο, να βγάλουμε τα νέα παιδιά και να τα βελτιώσουμε και μέσα απ’ αυτό να σωθεί εύκολα η ομάδα και να μην υπάρχει άγχος για τα νέα τα παιδιά. Ένα άγχος που σήμερα μας κυρίευσε…»

Χαραλαμπίδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»

Στάθηκε όρθιος, μπορούσε και την νίκη

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία