Χαραλαμπίδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα» (Βίντεο)

Χαραλαμπίδης

Οι δηλώσεις του τεχνικού των Τρικάλων

Χαραλαμπίδης: «Δίκαιο το αποτέλεσμα»!«Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι, δεν το χάνεις» είπε στο τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη ο Απόστολος Χαραλαμπίδης που τόνισε:

«Ήταν ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με δύο καλές ομάδες που είναι σε καλό φεγγάρι, δύο ομάδες που προσπαθούν να παίξουν ποδόσφαιρο, δύο ομάδες νεανικές. Πιστεύω ότι ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα, απλά είχαμε δύο πιο  ξεκάθαρες, πιο ουσιώδεις ευκαιρίες με τον Σταματή που θα μπορούσαμε να κάνουμε το γκολ. ‘Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις ένα παιχνίδι σίγουρα δεν το χάνεις. Παίζαμε μία ομάδα πολύ έμπειρη στην κατηγορία που έχει έναν κορμό πέντε χρόνια. Είμαι ευχαριστημένος από τα παιδιά, είχαμε το ταξίδι, είχαμε το παιχνίδι με τα Χανιά. Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές και στην δουλειά που έβγαλαν»

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη είπε: «Έχουμε ένα ακόμη μεγάλο ταξίδι που είναι και κοντά, το Σάββατο στην Ξάνθη. Πιστεύω θα αντέξουμε, έχουμε δυνάμεις έχουμε καλή ψυχολογία και πάμε εκεί για να διεκδικήσουμε ότι το καλύτερο».

Για το πρωτάθλημα είπε: «Είναι μικρές οι διαφορές, το πρωτάθλημα είναι συναρπαστικό, Τετάρτη, Κυριακή  και κρατά τον κόσμο σε αγωνία γιατί δεν μπορεί κάποια ομάδα να ξεφύγει»

sportrikala.gr

Αλμπάνης: «Χαρισμένο στο πατέρα μου το γκολ στα Χανιά»

Παπαγεωργίου:”Κλειδί της επιτυχίας το κίνητρο όλων των παικτών”

Απόστολος Χαραλαμπίδης : “Στόχος η παραμονή”

Φτωχή η προϊστορία με Εργοτέλη

Τρεις του Α.Ο.Τ στην κορυφαία εντεκάδα της 6ης αγωνιστικής

Από την Κρήτη στο γήπεδο ο ΑΟΤ

Ξανά 2ος ο ΑΟ Τρίκαλα

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία