Χαραλαμπίδης – Α.Ο Τρίκαλα: “Δευτέρα επιστρέφουν άπαντες”

Χαραλαμπίδης - Α.Ο Τρίκαλα: “Δευτέρα επιστρέφουν άπαντες”

Τρίτη κανονικά προπόνηση

Ο Μακεδόνας τεχνικός και προπονητής του Α.Ο Τρίκαλα Απόστολος Χαραλαμπίδης αρχικά τόνισε: “Είναι αναμφίβολα μία πολύ ευχάριστη εξέλιξη, εγώ ζήτησα από τους παίκτες μου να βρίσκονται άπαντες τη Δευτέρα στα Τρίκαλα, ενώ την Τρίτη θα υπάρξει προπόνηση που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Πηγής στις 12μ.μ.”.

Αναφορικά με το πότε θεωρεί ότι θα ξεκινήσει ο κ. Χαραλαμπίδης το πρωτάθλημα υπογράμμισε: “Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε με σιγουριά, ωστόσο, μετά τη σημερινή εξέλιξη θεωρώ ότι αμέσως μετά τις γιορτές θα έχουμε σέντρα”.

Τέλος, σχετικά με το πρόγραμμα της προετοιμασίας το επόμενο διάστημα επισήμανε: “Υπάρχει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα που θα δώσω στους ποδοσφαιριστές μου για περίπου 3 εβδομάδες. Είναι θετικό ότι τα παιδιά έχουν μία καλή βάση από την προετοιμασία των 3 μηνών και επίσης και το διάστημα της διακοπής δε σταμάτησαν να γυμνάζονται ατομικά. Τέλος όσον αφορά τις γιορτές θα υπάρχουν συνεχείς προπονήσεις και θα δοθεί μόνο 1-2 άδεια για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά”.

Το πλάνο για την επιστροφή του Α.Ο Τρίκαλα έχει ως εξής:


Από την ώρα που θα ανακοινωθεί η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις, άμεσα ο γενικός διευθυντής Νίκος Σαμολαδάς θα επικοινωνήσει με τους παίκτες που βρίσκονται εκτός Τρικάλων (κάποιοι έχουν μείνει εδώ όλο αυτό το διάστημα) και εκείνοι αυτομάτως θα επιστρέψουν στη βάση τους.


‘Ετσι από την επομένη κιόλας θα ξεκινήσουν προπονήσεις υπό τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, που θα έχει ετοιμάσει από την πλευρά του το προπονητικό πλάνο που απαιτείται, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές άμεσα να βρεθούν στην απαιτούμενη αγωνιστική κατάσταση.

‘Αλλωστε, όλοι οι παίκτες αυτό το διάστημα της διακοπής, προπονούνταν μόνοι τους , έχοντας λάβει ειδικό πρόγραμμα από το τεχνικό τιμ.
Είναι βέβαιο ότι θα δοθεί στους παίκτες των ομάδων της SL2 ένα χρονικό περιθώριο 2-3 εβδομάδες, προκειμένου να είναι έτοιμοι και στη συνέχεια θα έχουμε τη σέντρα στο πρωτάθλημα.

Αυτό το διάστημα ο Α.Ο Τρίκαλα θα πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία , με στόχο οι παίκτες να βρεθούν στο κατάλληλο φορμάρισμα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι από πλευράς διοίκησης υπάρχει η απαραίτητη ετοιμότητα και όταν με το καλό ανάψει το πράσινο φως, η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αρχίσει ξανά άμεσα.

Στην ίδια κατηγορία