‘Απαντες παρόντες μετά από καιρό στο τεχνικό τιμ του Α.Ο Τρίκαλα

Στον πάγκο όλο το τεχνικό τιμ

Ο Α.Ο Τρίκαλα δίνει αύριο στις 3.30 μ.μ. την τελευταία του αναμέτρηση για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της SL2, υποδεχόμενος την Ιεράπετρα στο δημοτικό στάδιο.

Οι κυανέρυθροι, μετά από καιρό θα έχουν κανονικά στον πάγκο όλο το τεχνικό τιμ, καθώς επέστρεψαν στα καθήκοντά τους τα τρία μέλη που είχαν προσβληθεί από κορωνοιό.

Συγκεκριμένα, στις προπονήσεις της ομάδας βρίσκονται από τη Δευτέρα, ο προπονητής Σούλης Παπαδόπουλος, ο βοηθός του Βασίλης Καλογιάννης και ο υπεύθυνος αποκατάστασης Αρμάντο Φουτσίνι.

Επίσης, στις υποχρεώσεις του έχει επιστρέφει και ο γενικός διευθυντής Νίκος Σαμολαδάς, που ήταν και εκείνος που βίωσε πιο έντονα από όλους τη μάχη με τον κορωνοιό, αλλά πλέον είναι απολύτως καλά.

Ωστόσο, δεν ισχύει το ίδιο για τους τρεις ποδοσφαιριστές που προσβλήθηκαν από τον ιό.

Μπορεί να έχουν ξεπεράσει πλήρως τον Covid19 και να έχουν ξεκινήσει κανονικά προπονήσεις, ωστόσο, δεν αναμένεται να συμπεριληφθούν στην αποστολή της ομάδας για το αυριανό παιχνίδι.

trikalascore.gr

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα

Στην ίδια κατηγορία