Ανταγωνιστικός με την έναρξη ο Α.Ο Τρίκαλα

Ανταγωνιστικός με την έναρξη ο Α.Ο Τρίκαλα

Θα βάλει δύσκολα φέτος σε όλους τους αντιπάλους του

Η ημερομηνία έναρξης της φετινής SL2 εξακολουθεί να αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες, ωστόσο, το μόνο βέβαιο είναι πως όποτε και όταν ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο Α.Ο Τρίκαλα θα είναι ανταγωνιστικός και θα παρουσιαστεί στους αγωνιστικούς χώρους όπως πρέπει.

Η ομάδα διαθέτει ένα πλήρες και γεμάτο ρόστερ και δίχως τυμπανοκρουσίες και βαρύγδουπες δηλώσεις, θα προσπαθήσει να διεκδικήσει στο γήπεδο την υλοποίηση των στόχων της, δηλαδή την είσοδο στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος.

Από κει και πέρα, διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία περιμένουν πως και πως το ξεκίνημα της απαιτητικής σεζόν που είναι βέβαιο ότι θα φέρει συνεχείς αναμετρήσεις, δύο κάθε εβδομάδα, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Για τον Α.Ο Τρίκαλα είναι θετικό ότι διαθέτει ένα ρόστερ με χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, κάτι που σημαίνει ότι οι παίκτες του θεωρητικά θα έχουν τις απαιτούμενες αντοχές να βγάλουν τη δύσκολη σεζόν που θα ξεκινήσει σύντομα.

Και το μόνο βέβαιο είναι ότι ο Α.Ο Τρίκαλα θα είναι ανταγωνιστικός και θα βάλει δύσκολα φέτος σε όλους τους αντιπάλους του στη SL2.

Πλάνο ΑΟ Τρίκαλα

Υπενθυμίζεται ότι στο στρατόπεδο του Α.Ο Τρίκαλα όλες αυτές τις ημέρες περιμένουν τις εξελίξεις και την απόφαση των λοιμωξιολόγων για επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις που όπως φαίνεται δε θα αργήσει.


Αρκετοί ποδοσφαιριστές, όπως ο Ανδρέας Σταματής, όλο αυτό το διάστημα τοποθετήθηκαν μέσω συνεντεύξεων υπέρ της άμεσης έναρξης της SL2, κάτι το οποίο καταδεικνύει τη δίψα των κυανέρυθρων να επιστρέψουν στους αγωνιστικούς χώρους.

Το πλάνο για την επιστροφή του Α.Ο Τρίκαλα έχει ως εξής:
Από την ώρα που θα ανακοινωθεί η επιστροφή των ομάδων στις προπονήσεις, άμεσα ο γενικός διευθυντής Νίκος Σαμολαδάς θα επικοινωνήσει με τους παίκτες που βρίσκονται εκτός Τρικάλων (κάποιοι έχουν μείνει εδώ όλο αυτό το διάστημα) και εκείνοι αυτομάτως θα επιστρέψουν στη βάση τους.


‘Ετσι από την επομένη κιόλας θα ξεκινήσουν προπονήσεις υπό τον Απόστολο Χαραλαμπίδη, που θα έχει ετοιμάσει από την πλευρά του το προπονητικό πλάνο που απαιτείται, προκειμένου οι ποδοσφαιριστές άμεσα να βρεθούν στην απαιτούμενη αγωνιστική κατάσταση.

‘Αλλωστε, όλοι οι παίκτες αυτό το διάστημα της διακοπής, προπονούνταν μόνοι τους , έχοντας λάβει ειδικό πρόγραμμα από το τεχνικό τιμ.

Είναι βέβαιο ότι θα δοθεί στους παίκτες των ομάδων της SL2 ένα χρονικό περιθώριο 2-3 εβδομάδες, προκειμένου να είναι έτοιμοι και στη συνέχεια θα έχουμε τη σέντρα στο πρωτάθλημα.

Αυτό το διάστημα ο Α.Ο Τρίκαλα θα πραγματοποιήσει μία μίνι προετοιμασία , με στόχο οι παίκτες να βρεθούν στο κατάλληλο φορμάρισμα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι από πλευράς διοίκησης υπάρχει η απαραίτητη ετοιμότητα και όταν με το καλό ανάψει το πράσινο φως, η λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος θα αρχίσει ξανά άμεσα.

Δείτε επίσης:

Ιώβεια υπομονή στον ΑΟ Τρίκαλα

Το πλάνο του Α.Ο Τρίκαλα για επιστροφή στις προπονήσεις

Στην ίδια κατηγορία