Ανοιχτός σε συνεργασία, αλλά προετοιμασμένος και να “βαδίσει” μόνος του ο “πατριάρχης”

Το πρόσωπο του προέδρου των Ικάρων Κώστα Σκρέτα, βρίσκεται το…

Το πρόσωπο του προέδρου των Ικάρων Κώστα Σκρέτα, βρίσκεται το τελευταίο διάστημα στο επίκεντρο , όσον αφορά τις επικείμενες εξελίξεις στο τρικαλινό μπάσκετ και το αν θα προκύψουν τελικά συνεργασίες, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ο ίδιος, εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα και από την πλευρά του ξεκαθαρίζει ότι είναι ανοιχτός στο ενδεχόμενο να προχωρήσει σε κάποια συνεργασία για το καλό του μπάσκετ.

Ωστόσο, η προυπόθεση που υποστηρίζει ο Σκρέτας, είναι μία και συγκεκριμένη. ‘Οτι και να γίνει θα αφορά κάποια συνεργασία γύρω από την ομάδα των Ικάρων, καθώς δε διαπραγματεύεται αλλαγή ονόματος κλπ.

Δηλαδή δεν πρόκειται να αποδεχτεί κάποια κίνηση που θα έχει να κάνει με τη δημιουργία μίας ομάδας με νέο όνομα ή όνομα άλλου συλλόγου που υπάρχει στην πόλη.

Από κει και πέρα, γνωρίζοντας και ο ίδιος, ότι με βάση τα όσα έχουμε βιώσει τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετικά δύσκολο να προκύψει τελικά μία συνεργασία, έχει κάνει ήδη τις κινήσεις του για την επόμενη ημέρα και είναι έτοιμος αν χρειαστεί να “βαδίσει” μόνος, με τους συνεργάτες τους στην ομάδα των Ικάρων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ήδη έχει συνάψει για τη νέα αγωνιστική σεζόν δυνατές χορηγικές συμφωνίες και έχοντας μάθει και από τα φετινά λάθη θα προσπαθήσει να δημιουργήσει μία ομάδα ανταγωνιστική για το νέο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής

Πάντως, είναι δεδομένο ότι όποτε κληθεί θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι για να συζητήσει, ακόμη και με ανθρώπους με τους οποίους οι σχέσεις του όλα αυτά τα χρόνια δεν ήταν και οι καλυτερες.

Γιατί όπως έχουμε ξαναγράψει προέχει τη δεδομένη χρονική στιγμή το καλό του τρικαλινού μπάσκετ κα να βρεθεί τρόπος ώστε κάποια ομάδα να μπορέσει και πάλι να αγωνιστεί σε υψηλό επίπεδο.

Στην ίδια κατηγορία