Άνετο «διπλό» στον Τύρναβο και 2η διαδοχική νίκη για τον Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής»

Με το ροζ φύλλο αγώνα επέστρεψε από τον Τύρναβο και…

Με το ροζ φύλλο αγώνα επέστρεψε από τον Τύρναβο και την έδρα του τοπικού Κρόνου ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής».

Οι «κιτρινόμαυροι» σημείωσαν τη δεύτερη διαδοχική τους νίκη και την πρώτη εκτός έδρας στο πρωτάθλημα της Α2 ΕΣΚΑΘ, επικρατώντας με 56-70 σε μία αναμέτρηση που ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος της κυρίαρχοι.

Η ομάδα του Στέφανου Μπελάγια αξιοποίησε όλους τους αθλητές του ρόστερ αφού κατάφερε από πολύ νωρίς να αποκτήσει διαφορά ασφαλείας, καθώς προηγήθηκε με 0-13 στο 3’ και με 11-27 στο τέλος της 1ης περιόδου.

Ως την ολοκλήρωση του 1ου ημιχρόνου, η ομάδα του Μουζακίου φρόντισε να διατηρήσει το σαφές της προβάδισμα χωρίς να δυσκολευτεί, φτάνοντας έτσι στο 26-39 της ανάπαυλας.

Εντυπωσιακό ήταν και το ξεκίνημα στο 3ο δεκάλεπτο, αυτή τη φορά αμυντικά καθώς το επιμέρους 9-20 εκτόξευσε τη διαφορά υπέρ του ΓΣΜΠ, ο οποίος στο 30’ ήταν μπροστά με 35-59.

Η τελευταία περίοδος άρχισε με σερί 0-6 που έφτασε τη διαφορά στη μεγιστη τιμή της υπέρ των φιλοξενούμενων για το +31 και το 35-66 στο 33’.

Από εκεί και έπειτα, ο αγώνας προσφερόταν για αρκετές αλχημείες και δοκιμές σχημάτων, ο ρυθμός υποχώρησε αισθητά και οι αθλητές από το τμήμα Παίδων του Συλλόγου κέρδισαν αρκετό χρόνο συμμετοχής για το τελικό 56-70.

Τα δεκάλεπτα: 11-27, 26-39, 35-59, 56-70

Κρόνος Τυρνάβου (Χ. Σαμαντζής): Απ. Καλέσης, Κ. Μπαράκος 15 (1), Γκουγκουστάνος, Χρ. Καλέσης 13 (4), Γεωργούλας 2, Τζιγάνης 1, Γ. Κακαδιάρης 4, Ι. Μπαράκος, Αν. Κακαδιάρης 2, Παπαγεωργίου 6, Παιδής 10, Νικολίτσας 3.

Γ.Σ. Μουζακίου «Γ. Πασιαλής» (Στ. Μπελάγιας): Τσιτσώνης, Καράμπαλης 6 (1), Αμπβροσίου 13 (2), Τσανάκας, Βούλγαρης 14 (1), Ραπάνι, Δ. Ελευθερίου 18 (3), Δραγούτσος, Μπίζιος 4, Σπανός 8 (2), Β. Ράτζας, Σκούρας 7.

Συγχαρητήρια ανακοίνωση για τη διαιτησία

Ο Γ.Σ. Μουζακίου & Περιχώρων «Γ. Πασιαλής» εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια στους διαιτητές του αγώνα με τον Κρόνο Τυρνάβου, κ.κ. Νικόλαο Καραχρήστο και Θωμά Δότα για τον άψογο τρόπο με τον οποίο άσκησαν καθ’ όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης τα καθήκοντα τους.

Τέτοιες διαιτησίες δεν προάγουν μόνο τον χώρο της ελληνικής διαιτησίας, αλλά συντελούν στην αναβάθμιση του προϊόντος του ερασιτεχνικού μπάσκετ.

Στην ίδια κατηγορία