Ανακοίνωση Ικάρων για Λάμπρο Φρύδα

Μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς, συνεχόμενης προπόνησης και συμμετοχών…

Μετά από δύο χρόνια σκληρής δουλειάς, συνεχόμενης προπόνησης και συμμετοχών σε σημαντικούς αγώνες εθνικών κατηγοριών με την ομάδα των Ικάρων Τρικάλων, ο Λάμπρος Φρύδας έκανε το μεγάλο βήμα και υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης.

Οι Ίκαροι Τρικάλων εύχονται στον νεαρό αθλητή ότι καλύτερο στη νέα του ομάδα τονίζοντας πως θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό του σε ότι ο ίδιος χρειαστεί.


Δήλωση προέδρου Κώστα Σκρέτα


“Θα ήθελα να εκφράσω δημόσια την βαθιά μου ικανοποίηση για την μεταγραφή του Λάμπρου Φρύδα στην ΚΑΕ Αρης. Οι Ίκαροι Τρικάλων απέδειξαν πως είναι μια ομάδα που αντιμετωπίζει τον αθλητή σαν άνθρωπο, με οργάνωση και προγραμματισμό, χωρίς ανούσιες φανφάρες.

Ο Λάμπρος Φρύδας αποτελεί μια απόδειξη όλων των παραπάνω καθώς η παρουσία του στην ομάδα μας για δύο χρόνια αποτέλεσε σκαλοπάτι για το επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Άρη Θεσσαλονίκης… μια εξέλιξη στην οποία εμείς δεν θα μπορούσαμε να σταθούμε εμπόδιο.

Σαν ομάδα είμαστε ενάντια στην τακτική ορισμένων που κόβουν τα φτερά νεαρών παικτών εμποδίζοντας το μεγάλο τους βήμα για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους στις τοπικές κατηγορίες. Λάμπρο…. καλή δύναμη στη νέα σου ομάδα”.

Στην ίδια κατηγορία