Αίολος/Γόμφοι – ΑΓΣ Ιωαννίνων 64-48: Έναρξη με νίκη

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής…

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Β’ Εθνικής μπάσκετ ήταν εξαιρετική για τον Αίολο/Γόμφοι Τρικάλων. Στο δημοτικό κλειστό επιβλήθηκε με 64-48 τον ΑΣΓ Ιωαννίνων και ξεκίνησε με το… δεξί τις υποχρεώσεις στο δύσκολο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Χάρη Φόρου ανέβασαν στροφές στην 3η περίοδο, όταν και έφτασαν στην διαφορά στους 24 πόντους και με τον τρόπο αυτό σφράγισαν τη νίκη.

Άλλωστε στο τέλος, τόσο ο προπονητής Χάρης Φόρος για την τρικαλινή ομάδα, όσο και ο Σοφοκλής Τσακανέλης για την ομάδα των Ιωαννίνων παραδέχτηκαν ότι νίκησε η καλύτερη ομάδα.

Πάντως αυτό που φάνηκε είναι ότι υπάρχουν οι προϋποθέσεις να γίνει ένα πολύ δυνατό πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 10-16, 30-27, 53-31-64-48

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΙΟΛΟΣ/ΓΟΜΦΟΙ (ΦΟΡΟΣ): Μόσιαλος 5 (1), Παππάς 12 (3), Χατζής, Ιωάννου 14 (1), Τσιγγενόπουλος, Ψύρρας 8 (2), Θέος 20 (3), Δέσπος 5, Κολότσιος.

ΑΓΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (ΤΣΑΚΑΝΕΛΗΣ): Γιωτάκης, Νικολόπουλος 18 (3), Γυφτάκης 1, Κάννης 7 (1), Ιωαννίδης 3 (1), Μάντζιος 12, Παππάς 2, Ψάλτου 5.

Ο Αίολος/Γόμφοι ευχαριστούν…

Με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής μπάσκετ η διοίκηση του Αίολου/Γόμφοι Τρικάλων θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φιλάθλους για την παρουσία τους στο δημοτικό γυμναστήριο.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως και στους χορηγούς της προσπάθειας, αφού παρά τα προβλήματα που δημιουργεί η πανδημία έχουν ανοίξει μια μεγάλη αγκαλιά για την ομάδα. Από την πλευρά διοίκησης, προπονητικού τιμ και παικτών θα γίνει η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια για να τους ικανοποιήσουμε.

goal-trikala.gr

Στην ίδια κατηγορία