La farm: Tο χθες και το σήμερα

To 1960 στην περιοχή του Παραποτάμου Τρικάλων, ο Αθανάσιος Πλεξίδας ξεκίνησε την ενασχόληση του με την τυροκομία. Το οικογενειακό τυροκομείο που δημιούργησε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα έγινε γνωστό για την υπέροχη γνήσια φέτα του, η οποία φτιαχνόταν με γάλα από τα αιγοπρόβατα της οικογένειας αλλά κι αυτά των συγχωριανών του.

Η οικογένεια Πλεξίδα κατάγεται από το ξακουστό και πανέμορφο χωριό του Ασπροποτάμου, το Γαρδίκι.

Τα χρόνια πέρασαν και το τυροκομείο αναπτύχθηκε και εξελίχθηκε σε μία ισχυρή επιχείρηση με πολυπληθές προσωπικό και με μια μεγάλη ποικιλία εξαιρετικών προϊόντων.

Σήμερα η γαλακτοβιομηχανία La farm μετρά σχεδόν 60 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στο χώρο της ελληνικής τυροκομίας, στηρίζοντας τη Θεσσαλική κι ευρύτερα την ελληνική κτηνοτροφία. Σταθερή αξία στο πέρασμα των χρόνων αποτελεί η χρήση των καλύτερων πρώτων υλών που έχει ως αποτέλεσμα μια εξαιρετική φέτα με πλούσια γεύση και μοναδική ποιότητα, καθώς επίσης και ένα γευστικότατο λευκό τυρί υψηλών προδιαγραφών.

Facebook
Twitter
Email
Sponsored