Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις σας…

ζωδια

Σελήνη στον Κριό: Ιδανική μέρα για πρωτοβουλίες και σημαντικές αποφάσεις

Η Σελήνη βρίσκεται στον Κριό ενισχύοντας σημαντικά τα ζώδια της φωτιάς (Κριός, Λέων, Τοξότης) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγός, Υδροχόος),αναλυτικά οι προβλέψεις. . Η Σελήνη στο συγκεκριμένο πύρινο ζώδιο αυξάνει κατακόρυφα τους ρυθμούς μας και δημιουργεί συνθήκες για σημαντικές κινήσεις και πρωτοβουλίες που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο σε όλα τα επίπεδα,

Ενθουσιασμός και ο δυναμισμός

Ο ενθουσιασμός και ο δυναμισμός είναι στοιχεία που κυριαρχούν και δημιουργούν συνθήκες για να ανοίξουμε νέους δρόμους τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Πιθανές αποφάσεις που μπορούμε να πάρουμε μέσα στην ημέρα θα είναι καταλυτικές για τα ζητήματα που μας απασχολούν.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να θυμόμαστε ότι μπορεί να οδηγηθούμε με παρορμητικό τρόπο σε πιθανές αποφάσεις. Άρα θα πρέπει να είμαστε απόλυτα βέβαιοι για αυτό που θέλουμε πριν προβούμε σε οποιαδήποτε κίνηση.

Παρορμητισμός

Καλούμαστε δηλαδή να συγκρατήσουμε τον παρορμητισμό και να χαλιναγωγήσουμε την ένταση που μας ωθεί στο να πάρουμε πρωτοβουλίες με κάθε κόστος. Προσεκτικοί θα πρέπει να είμαστε και στον τρόπο που συμπεριφερόμαστε στους γύρω μας, καθώς με ευκολία μπορούμε να γίνουμε ιδιαίτερα απαιτητικοί ενισχύοντας τον εκνευρισμό. 

Στα επαγγελματικά δεν είναι εύκολο να συγκρατήσουμε την ανάγκη να πρωταγωνιστήσουμε και να δείξουμε ότι μπορούμε να εγγυηθούμε διαφόρων καταστάσεων.

Επαγγελματικά

Επιβάλλεται όμως να δείξουμε κατανόηση σε συνεργάτες και πρόσωπα που είναι καταλύτες στην επαγγελματική μας πορεία. Άρα είναι μονόδρομος η αποφυγή συγκρούσεων και εντάσεων, καθώς μόνο εμπόδια μπορεί να δημιουργήσει στην επίτευξη των στόχων μας.

Στα αισθηματικά, ο εγωισμός και ο υποκειμενισμός εκδηλώνονται με μεγαλύτερη ευκολία. Δεν αποκλείεται να εγκλωβιστούμε στις προσωπικές μας ανάγκες και να απαιτήσουμε από το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας την απόλυτη κάλυψη τους. Θα πρέπει να θυμόμαστε ότι η προσωπική μας διαχείριση θα καθορίσει αν πραγματικά θα νιώσουμε ικανοποιημένοι από τη σχέση μας.

Αισθηματικά

Η ισορροπία σε προσωπικό επίπεδο θα έρθει εφόσον και εμείς δείξουμε διάθεση διαλλακτικότητας. Η αντίληψη των αναγκών του συντρόφου ή νέας γνωριμίας που μπορεί να μας απασχολεί θα είναι το κλειδί ώστε να ευημερήσει η προσωπική μας ζωή. Μάθετε περισσότερα στις αστρολογικές προβλέψεις 23 – 26/11/2020 από την αστρολόγο Ολυμπία Χριστοδουλή.

Στο παρακάτω βίντεο δείτε αναλυτικά τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 23/11-29/11: Καζάνι που βράζει…

Χαρτομαντεία και καφεμαντεία: Τα ερωτικά δράματα, οι κακιές πεθερές και τα έξι νούμερα του τζόκερ

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία