Ζώδια: Οι ημερήσιες προβλέψεις σας…

Ζώδια

Αφροδίτη τετράγωνο Ουρανός: Νευρικότητα και αστάθεια βάλουν προσωπικές και οικονομικές σχέσεις

Η αντίθεση της Αφροδίτης στον Σκορπιό με τον Ουρανό στον Ταύρο αναστατώνει τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύρος, Λέων, Σκορπιός, Υδροχόος),αναλυτικά οι ημερήσιες προβλέψεις .

Έντονα συναισθήματα εγείρονται, καθώς η ανάγκη για ανεξαρτησία έρχεται στο προσκήνιο με ορμή και μπορεί να επηρεάσει σημαντικά την προσωπική μας ζωή. Παράλληλα σε οικονομικό επίπεδο ανατρέπονται συμφωνίες, εξαιτίας της επιθυμίας για απόλυτο έλεγχο και χειρισμό των καταστάσεων.

Είναι απαραίτητο να δείξουμε κατανόηση και να αφήσουμε στο περιθώριο ανασφάλειες που μπορεί να εγείρουν ένταση και συγκρούσεις σε προσωπικές και οικονομικές υποθέσεις.

Η αναστάτωση που μπορεί να δημιουργηθεί δεν αποκλείεται να οδηγήσει σε αποστασιοποίηση και απομάκρυνση από σημαντικά πρόσωπα για εμάς. Ευτυχώς, το εξάγωνο του Ερμή στον Σκορπιό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω θα μας βοηθήσει να αντιληφθούμε διαισθητικά και μέσω της έντονης παρατηρητικότητας πως πρέπει να κινηθούμε.

Η διπλωματία είναι ο δρόμος που θα οδηγήσει σε επιτυχημένη διαχείριση σχέσεων και συνεργασιών οικονομικής φύσεως. Παράλληλα, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε σχέδια σε όλα τα επίπεδα, καθώς η γρήγορη αντίληψη και η διεισδυτικότητα θα μας ωθήσουν σε χρήσιμα συμπεράσματα. Ας δούμε όμως πως η Σελήνη επηρεάζει τα συναισθήματά μας.

Η Σελήνη παραμένει για λίγες ακόμα ώρες στον Κριό και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Κρόνο στον Αιγόκερω τα ξημερώματα εντείνει την κατήφεια και την απαισιοδοξία σε επαγγελματικά ζητήματα. Δεν αποκλείεται να νιώσουμε ότι υπάρχουν εμπόδια που δεν μας επιτρέπουν να επιτύχουμε τους επαγγελματικούς στόχους που μας ενδιαφέρουν. Αργότερα, η Σελήνη περνάει στον Ταύρο και επικεντρώνει πια την προσοχή μας σε ζητήματα οικονομικής φύσεως που μας ενδιαφέρουν στην καθημερινότητα μας. Οι ανάγκες μας σε όλα τα επίπεδα έρχονται στο προσκήνιο. Θα επιδιώξουμε μέσα στην ημέρα να κλείσουμε υποθέσεις οικονομικού χαρακτήρα ή εκκρεμότητες που μπορεί να μας αγχώνουν και να οδηγούν στην ανασφάλεια.

Παράλληλα θα επικεντρωθούμε στην σχέση μας και πως θα περάσουμε όμορφες στιγμές με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή μας. Η ανάγκη για σταθερότητα και ασφάλεια κυριαρχεί και στις κινήσεις μας και δημιουργεί ανάλογη ατμόσφαιρα.

Προσοχή θα πρέπει να δείξουμε το βράδυ καθώς η Σελήνη σχηματίζει σύνοδο με τον Ουρανό και αντίθεση με την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Είναι πιθανό να πυροδοτήσει αντιπαραθέσεις σε επίπεδο προσωπικών σχέσεων. Καλό είναι να τις αποφύγουμε, αφού το πιθανότερο είναι να οδηγήσουν σε εντάσεις και προβλήματα στη σχέση μας. 

.Μάθετε περισσότερα στις αστρολογικές προβλέψεις 27 – 29/11/2020 για όλ τα ζώδια από την αστρολόγο Ολυμπία Χριστοδουλή.

Δείτε επίσης

Εβδομαδιαίες Ερωτικές Προβλέψεις 23/11-29/11: Καζάνι που βράζει…

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία