Κριός, Λέων, Τοξότης: Πόσο επικίνδυνοι τύποι είναι;

zodia

Η προσωπικότητα κάθε ανθρώπου είναι ένας συνδυασμός από όμορφα και θετικά καθώς και αρνητικά έως επικίνδυνα χαρακτηριστικά.

Κριός, Λέων, Τοξότης, πόσο επικίνδυνοι τύποι είναι; Η προσωπικότητα κάθε ανθρώπου είναι ένας συνδυασμός από όμορφα και θετικά καθώς και αρνητικά έως επικίνδυνα χαρακτηριστικά.

Μερικές φορές εκδηλώνουμε προς τα έξω τα όχι και τόσο ωραία χαρακτηριστικά μας και μερικές φορές τα κρατάμε κρυμμένα έως ότου εκδηλωθούν σε ανύποπτο χρόνο, χωρίς καν να τα ελέγχουμε.

Οι περισσότεροι από εμάς δεν είμαστε κακοί από πεποίθηση και δεν σκοπεύουμε να βλάψουμε τους ανθρώπους ή τους εαυτούς μας, αλλά είναι και αδύνατο να είμαστε καλοί όλη την ώρα!

Μπορεί να έχεις κουραστεί να παίζεις σύμφωνα με τους κανόνες και να κάνεις πάντα το σωστό. Θέλεις να είσαι κακός. Αυτό είναι κάτι που μπορεί να συμβαίνει περιστασιακά όταν η συμπεριφορά σου «ξεφεύγει». Αλλά, αν έχεις διαρκώς μια τέτοια συμπεριφορά, θα υπάρξουν συνέπειες. Ίσως όχι άμεσα, αλλά θα υπάρξουν. Όταν, λοιπόν, αποκαλύπτεται η επικίνδυνη πλευρά σου, πρόσεχε! Κάτι θα συμβεί και μάλλον δεν θα είναι καλό. Θα είναι δραματικό, θα ταρακουνήσει τις καταστάσεις και τους συνανθρώπους σου και τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο όπως πριν.

Κριός, Λέων, Τοξότης: Πόσο επικίνδυνοι τύποι είναι;

ΚΡΙΟΣ


ΚΡΙΟΣ- Πηγή:tv10.gr

Η ριψοκίνδυνη συμπεριφορά του Κριού είναι από τα πιο επικίνδυνα χαρακτηριστικά του. Ενεργεί πριν σκεφτεί και σπάνια λαμβάνει υπόψη με ποιον τρόπο επηρεάζουν τους άλλους οι πράξεις του. Δεν έχει ίχνος αυτοσυγκράτησης και συνήθως λέει αυτό που περνάει εκείνη τη στιγμή από το μυαλό του, κάτι που μερικές φορές δείχνει το λιγότερο έλλειψη ευαισθησίας, αν όχι σκληρότητα. Ο Κριός δεν έχει πρόθεση να είναι κακός, αλλά μερικές φορές είναι. Πληγώνει τους ανθρώπους με τα λόγια του και πληγώνει τον εαυτό του όταν ενεργεί χωρίς να σκέφτεται πλήρως τις πράξεις του.

ΛΕΩΝ


ΛΕΩΝ- Πηγή:tv10.gr

Η περηφάνια του Λιονταριού είναι επικίνδυνη. Όταν το «εγώ» του θιχτεί, θα επιτεθεί για να ανταποδώσει με όποιον τρόπο μπορεί. Είναι πολλοί οι πόλεμοι που διεξήχθηκαν επειδή είχε πληγωθεί το εγώ ενός Λέοντα. Πρόκειται για την πιο σοβαρή παθογένεια, αυτού του κατά τα άλλα χαρισματικού ζωδίου. Οφείλει να κοντρολάρει την περηφάνια του, διαφορετικά θα χρειαστεί να έλθει αντιμέτωπος με βαριές και ανεπανόρθωτες βλάβες, τόσο στον εαυτό του όσο και στις σχέσεις του.

ΤΟΞΟΤΗΣ


ΤΟΞΟΤΗΣ- Πηγή:tv10.gr

Το πιο επικίνδυνο χαρακτηριστικό ενός Τοξότη είναι η… καλοκαρδοσύνη του! Είναι τόσο καλοπροαίρετος και ανοιχτός, αλλά δυστυχώς δεν ισχύει το ίδιο για όλους όσους τον περιβάλλουν. Έτσι, κάποιοι θα εκμεταλλευτούν σίγουρα τον αυθορμητισμό και την εμπιστοσύνη του, που τον καθιστούν πολύ εύκολο στόχο. Αυτό που χρειάζεται ο Τοξότης δεν είναι να γίνει κακός ή κυνικός, απλώς να μην πιστεύει «με τη μια» το κάθε τι που του λένε άτομα που δεν ξέρει καλά. Θα πρέπει να σκέφτεται πρώτα λίγο, να χρησιμοποιεί την εξυπνάδα του και να ενεργεί ανάλογα.

Πηγή: astrology.gr

Δείτε επίσης:

Αυτά είναι τα τρία πιο εκδικητικά ζώδια

Όταν τα ζώδια επιλέγουν λάθος σύντροφο

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο Τwitter μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Στην ίδια κατηγορία