Ράγισαν και οι πέτρες στις κηδείες των αδερφών που δολοφονήθηκαν (φωτο)

Θρήνος για τον άδικο χαμό δύο νέων παιδιών

Στην τελευταία τους κατοικία οδηγήθηκαν σήμερα τα δύο αδέρφια από τη Μακρινίτσα, τα οποία έχασαν τη ζωή τους, από τις μαχαιριές του 31χρονου. Ο 30χρονος Γιώργος και 28χρονη Κωνσταντίνα κηδεύονται σήμερα. Πίσω μένουν οι απαρηγόρητοι γονείς των δύο νεαρών και το παιδάκι της κοπέλας με τον φερόμενο ως δράστη.

Συγγενείς και φίλοι, τηρώντας τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, βρέθηκαν από νωρίς έξω από τον Ιερό Ναό για να πουν το τελευταίο αντίο στα δυο παιδιά.

Συγκλόνισαν τους παραβρισκόμενους το κλάμα και οι κραυγές της μάνας, ενώ υποβασταζόμενη βγήκε από την εκκλησία η αρραβωνιαστικιά του Γιώργου, που δεν μπορεί να πιστέψει ακόμη ότι έχει χάσει για πάντα τον αγαπημένο της.

Τη νεκρώσιμη ακολουθία τέλεσε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος ο οποίος ανέφερε ότι είναι από τις δυσκολότερες στιγμές που βιώνει. “Ξέρω ότι δεν υπάρχουν λόγια για αυτούς τους γονείς για να τους παρηγορήσω. Θέλω να τους πω όμως ένα πράγμα. Αυτό που ποτέ δεν χάνεται είναι η αγάπη. Όταν αντιστραφεί η αγάπη, φέρνει συμφορά και πόνο. Όσοι αγαπήσαμε αυτά τα παιδιά, κρατήστε αυτή την αγάπη αιώνια. Και έτσι θα είναι ζωντανοί. Θα παραμείνουν κοντά σας και μαζί σας με τις ψυχές σας”, σημείωσε.

“Όλο το πανελλήνιο παρακολούθησε συγκλονισμένο το γεγονός. Εύχομαι να σας παρηγορήσει ο Θεός. Είμαι εδώ για να τους πούμε ότι είμαστε κοντά τους. Γιατί ο πόνος όταν μοιράζεται είναι λίγο μικρότερος”, συνέχισε ο Μητροπολίτης Δημητριάδος.

e thessalia.gr

Βρείτε το TV10.gr στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.tv10.gr

Ακολουθήστε το TV10.gr  στο Facebookκαι μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το TV10.gr στο  Instagram και δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες από τα Τρίκαλα, τη Θεσσαλία αλλά και από όλη την Ελλάδα.

Στην ίδια κατηγορία