Λαρισαίος εκπαιδευτικός έφυγε από τη ζωή “χτυπημένος” από τον Covid 19

Λαρισαίος εκπαιδευτικός έφυγε από τη ζωή

Τέσσερα κρούσματα στο Γηροκομείο Λάρισας

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 65 ετών σε νοσοκομείο της ο Λαρισαίος εκπαιδευτικός Παναγιώτης Καραπιπέρης που είχε αποσπαστεί πρόσφατα στο 1ο ΕΠΑΛ Λάρισας, ο οποίος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας και τις τελευταίες ημέρες διαγνώστηκε θετικός στον Covid 19

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ ο 65χρονος Λαρισαίος εκπαιδευτικός που έφυγε από τη ζωή “χτυπημένος” από τον Covid 19 αφήνει πίσω τη σύζυγό του συνταξιούχο εκπαιδευτικό και την κόρη τους.

Η ΕΛΜΕ Λάρισας εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του για το χαμό του εκπαιδευτικού.

Πηγή: paidis.com


Τέσσερα κρούσματα στο Γηροκομείο Λάρισας

Τέσσερα κρούσματα εντοπίστηκαν στο Δημοτικό Γηροκομείο της Λάρισας, ενώ αύριο θα πραγματοποιηθούν νέα τεστ σε προσωπικό και όλους τους φιλοξενούμενους.

Το Γηροκομείο της Λάρισας σε ανακοίνωσή του επισημαίνει πως από το Φεβρουάριο και πριν την έναρξη της πανδημίας, τηρεί με αυστηρή προσήλωση όλα τα σχετικά μέτρα προστασίας και τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: «Μεταξύ των μέτρων προστασίας, περιλαμβάνεται η κατάργηση του επισκεπτηρίου για τους φιλοξενούμενος στο ίδρυμα, η θερμομέτρηση όλου του προσωπικού κατά τη είσοδο τους στο χώρο εργασίας,  ενώ έχουν περιοριστεί σε μεγάλο βαθμό  και οι συναθροίσεις των φιλοξενούμενων ηλικιωμένων εντός του Ιδρύματος.  

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της πανδημίας, το προσωπικό και οι φιλοξενούμενοι έχουν υποβληθεί επανειλημμένα και σε τακτά χρονικά διαστήματα, σε μοριακά τεστ για το νέο κορωνοϊό, είτε με ευθύνη του ΕΟΔΥ, είτε σε συνεργασία με ιδιωτικά εργαστήρια της Λάρισας. 

Την περασμένη εβδομάδα και στο πλαίσιο των τακτικών τεστ, εντοπίστηκαν 4 κρούσματα, τα οποία διαχειρίζεται  η διεύθυνση του Γηροκομείου σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.

Αύριο Δευτέρα, ο ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει νέα τεστ σε όλους τους φιλοξενούμενους και το προσωπικό.

Η διεύθυνση του Γηροκομείου συνεχίζει να τηρεί με ευλάβεια τα υγειονομικά πρωτόκολλα και βρίσκεται σε αγαστή συνεργασία με τον ΕΟΔΥ και τις υγειονομικές αρχές».

larissanet.gr

Δείτε επίσης

Λαμία: Θρήνος για τον θάνατο 57χρονου γιατρού – Ήταν η “ψυχή” της ΜΕΘ

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία