Λάρισα: Πέθανε η μητέρα του εκπαιδευτικού που συγκίνησε με το πανό στο νοσοκομείο

Λάρισα: Πέθανε η μητέρα του εκπαιδευτικού που συγκίνησε με το πανό στο νοσοκομείο

«Γίνε γρήγορα καλά μανούλα μου» είχε γράψει

Θλίψη στην Λάρισα, αλλά και το πανελλήνιο καθώς πέθανε η μητέρα του εκπαιδευτικού που συγκίνησε με το πανό στο νοσοκομείο

Ο εκπαιδευτικός Νίκος Μακρής, είχε συγκινήσει προ ημερών το πανελλήνιο με το πανό που είχε αναρτήσει στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας το οποίο έγραφε “μαμά είμαι εδώ κοντά σου. Σε παρακαλώ να νικήσεις στη μάχη της ζωής σου. Γίνε γρήγορα καλά μανούλα μου”.

Τα συγκινητικά λόγια του γιου προς τη μάνα που έδινε μάχη για τη ζωή της, άγγιξαν της καρδιές χιλιάδων που έσπευσαν να ευχηθούν τα καλύτερα στο Νίκο.

Δυστυχώς όμως στη Λάρισα, πέθανε η μητέρα του εκπαιδευτικού που συγκίνησε με το πανό στο νοσοκομείο και δεν κατάφερε να κερδίσει αυτή τη μάχη, τη μεγαλύτερη, για τη ζωή της στην Λάρισα.

Το αντίο του γιου με λόγια του Καζαντζάκη στην παρακάτω ανάρτηση:

Δεκάδες κρούσματα σε ιδιωτική κλινική στη Λάρισα

Το ευάλωτο σύστημα περίθαλψης τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα συνεχίζει να πονοκεφαλιάζει τις αρχές αφού η ισχυρή πίεση που ασκεί η πανδημία, δημιουργεί διαρκώς ασφυξία σε ότι αφορά την προσπάθεια διαχείρισής της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr, έχουν εντοπιστεί δεκάδες κρούσματα σε ιατρικό προσωπικό αλλά και ασθενείς σε ιδιωτική κλινική εντός της πόλης της Λάρισας. Την ίδια ώρα η ανησυχία των αρχών εντείνεται, καθώς κρούσματα διαπιστώνονται και σε άλλη κλινική λίγο έξω από τη Λάρισα, με το ΕΚΑΒ να αναλαμβάνει τις διακομιδές των θετικών στα δύο νοσοκομεία της πόλης.

Υπενθυμίζεται πως αντίστοιχο ζήτημα ενέκυψε και στη δομή φιλοξενίας “Αριστέας” όπου διαπιστώθηκαν πάνω από 40  περιστατικά με covid19.

Δείτε επίσης:

Μέσα στις 18 πιο επιβαρυμένες περιοχές τα Τρίκαλα

Για ακόμη μια φορά εκατόμβη νεκρών – 2.013 νέα κρούσματα

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία