Φλόριντα: O μάγος που ταξιδεύει με ένα τροχόσπιτο σώζοντας δεκάδες ζώα

Με ένα τροχόσπιτο ταξιδεύει χιλιόμετρα με τα σκυλιά του σώζοντας δεκάδες ζώα- Πηγή:pet-sitting.gr

Yπάρχουν ακόμα άνθρωποι με τεράστιες καρδιές

Ο Lee Asher είναι ένας μάγος που ταξιδεύει με ένα τροχόσπιτο σώζοντας δεκάδες ζώα. Ο 45χρονος απο το Φορτ Λόντερντείλ της Φλόριντα ακόμα και από την παιδική του ηλικία φρόντιζε τα ζωάκια που βρισκόταν στα καταφύγια, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας του έπαιζαν.

O μάγος που ταξιδεύει με ένα τροχόσπιτο σώζοντας δεκάδες ζώα

Είχε αρχίσει να καταλαβαίνει ότι μεγαλώνοντας θα ασχοληθεί με την βοήθεια των σκυλιών και των ζώων που είναι απροστάτευτα και το έχουν μεγάλη ανάγκη, καθώς περνούσε όλες τις ημέρες του σε ένα καταφύγιο ζώων που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του.

Αυτό που ήθελε να κάνει ήταν να σώζει τα ζώα και να τους βοηθάει όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται ώστε να βρουν ένα σπίτι με ανθρώπους που να αγαπούν τα ζώα όπως εκείνος.

Το να ταξιδεύεις και να σώζεις τα σκυλάκια από τα καταφύγια είναι ο τρόπος ζωής του. Ο Asher τόνιζει ότι:

«Ήξερα πάντα ότι όταν θα μεγάλωνα, θα είχα ένα σπίτι γεμάτο διασωσμένα ζώα, οπότε το να βλέπω πού βρίσκομαι τώρα δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη για μένα ή για κάποιον που με γνώρισε από τότε που ήμουν μικρός».

Στόχος της ζωής του είναι να προσφέρει μια καλύτερη ζωή σε όσο το δυνατόν περισσότερα σκυλιά γίνετε. Η αγάπη του για τα ζώα είναι τόσο μεγάλη που στο σπίτι του ζει τώρα με 7 σκυλιά τα οποία ονομάζονται Yaffa, Molly, Cali, BoBo, Butters, Haven και Lillie, και έχει επίσης μαζί του και δύο γάτες τον Ουίσκι και χήνα.

Όλοι οι γούνινοι φίλοι που διασώθηκαν από τον Άσερ προερχόταν από διαφορετικές μορφές εγκατάλειψης και τώρα με την βοήθεια εκείνου απολαμβάνουν μια ευτυχισμένη ζωή. Ως προς αυτό, τόνισε:

«Η έμπνευση προέρχεται από την αγάπη των σκύλων και γνωρίζοντας ότι όχι μόνο σώζεις μια ζωή, αλλά με τη διάσωση ενός σκύλου αφήνεις χώρο και για άλλα ζώα που διασώθηκαν. Είναι ένα win-win και ένα όμορφο συναίσθημα ».

Η αγάπη του για τα ζώα, ειδικά για τους σκύλους, τον οδήγησαν να πάρει την απόφαση να αλλάξει τελείως τη ζωή του.

Ο Άσερ άφησε τη δουλειά του, πούλησε όλα του τα υπάρχοντά και μάζεψε ότι είχε αφήσει ώστε να μπορέσει να ξεκινήσει μια νέα ζωή γεμάτη περιπέτειες με έναν και μοναδικό στόχο να ταξιδέψει σε χώρες με τα σωζόμενα ζώα του ώστε να μπορέσει να βοηθήσει και άλλα ζωάκια.

Οι ενέργειες του αυτές έχουν εμπνεύσει και παρακινήσει πολλούς ανθρώπους να υιοθετήσουν ένα σκυλάκι και να το βοηθήσουν να ζήσει μια καλύτερη ζωή.

Ο Asher ταξιδεύει με έναν φίλο του και τους πιστούς γούνινους του φίλους σε ένα RV, η μεγαλύτερη επιθυμία που έχει είναι να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα σκυλιά που βρίσκονται στα καταφύγια.

Μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα αυτός και ο φίλος του μέσα από τις δημοσιεύσεις τους, ελπίζουν πως πολλοί άνθρωποι θα αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο βλέπουν τα σκυλιά στα καταφύγια.

Μέχρι σήμερα, έχει καταφέρει να σώσει 90 σκυλάκια. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι θα προσπαθήσει να κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να μεταμορφώσει τη ζωή αυτών των εγκαταλειμμένων σκύλων.

Είναι ωραίο πράγμα να γνωρίζουμε ότι υπάρχουν ακόμα άνθρωποι με τέτοιες τεράστιες καρδιές που είναι πρόθυμοι να κάνουν οτιδήποτε μπορούν για την ευτυχία των τριχωτών μας φίλων.


Δείτε εδώ κάποιες εικόνες από τον Asher και τους φιλούς του


Πηγή:pet-sitting.gr

Δείτε επίσης:

Σκύλος έσωσε νεογνό που πετάχτηκε στα σκουπίδια

Γατάκι με σύνδρομο Down: Eνέπνευσε βιβλίο που διδάσκει σε παιδιά να αποδέχονται τις διαφορές τους

Περσέας: Ο πρώτος γάτος στην Ελλάδα με τεχνητά πόδια

Σχετικά άρθρα

Στην ίδια κατηγορία