Θρίλερ με νεκρό – Οι γείτονες έψαχναν την μητέρα του

Θρίλερ με νεκρό - Οι γείτονες έψαχναν την μητέρα του

Εξαφανισμένος για πολλές ημέρες ο γιος της

Σε θρίλερ εκτυλίχθηκε η αναζήτηση μιας ηλικιωμένης από τους γείτονες, που τελικά αποκάλυψε και έναν νεκρό άντρα – τον γιό της

Μπροστά σε μακάβριο θέαμα βρέθηκαν οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Σταθμού Γραβιάς, το μεσημέρι της Παρασκευής σε σπίτι στα Καστέλλια Φωκίδας.

Εντόπισαν νεκρό τον ιδιοκτήτη του σπιτιού, ο οποίος ήταν εξαφανισμένος για μέρες, κάτι που όμως δεν ήταν ασυνήθιστο για κείνον καθώς δεν είχε πολλά πάρε δώσε με τους γείτονες. Οι τελευταίοι ήταν αυτοί που ειδοποίησαν την αστυνομία, ψάχνοντας επιπλέον να δουν τι κάνει η ηλικιωμένη μητέρα του 63χρονου που ήταν άρρωστη και επίσης είχαν μέρες να την δουν.

Παρουσία Πρωτοδίκη οι αστυνομικοί παραβίασαν την πόρτα και βρήκαν τον 63χρονο νεκρό πίσω από την πόρτα, με το σπίτι ανακατεμένο και πολλά πράγματα σπασμένα.

Μυστήριο υπήρχε σχετικά με το που βρισκόταν η 93χρονη μητέρα του. Από μία απόδειξη βρέθηκε ότι η ηλικιωμένη είχε πεθάνει αρχές του μήνα και είχε θαφτεί στο Νεκροταφείο της Ξηριώτισσας όπου είχε ιδιωτικό τάφο.

Εντύπωση βέβαια προκαλεί ότι κανείς δεν πήρε είδηση το θάνατο της 93χρονης με την κηδεία της να γίνεται σε εκκλησία της Λαμίας και στη συνέχεια η ταφή στο Κοιμητήριο παρουσία μόνο του 63χρονου.

Σύμφωνα με το lamiareport ήταν πολύ δεμένος με εκείνη και ο θάνατός της ίσως να έπαιξε ρόλο και για τη δική του κατάληξη. Η έρευνα πάντως συνεχίζεται, ενώ παραγγέλθηκε νεκροψία – νεκροτομή για τον προσδιορισμό των αιτιών που έκοψαν απότομα το νήμα της ζωής του.

Στο μεταξύ, ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί πριν λίγες ημέρες στον Βόλο με έναν 77χρονο.

Ο άτυχος άντρας φέρεται για αρκετές ημέρες να ήταν νεκρός στο σπίτι του καθώς βρέθηκε σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Ο ηλικιωμένος ζούσε μόνος του και η τραγική κατάληξή του αποκαλύφθηκε όταν η γειτόνισσα του ανησύχησε λόγω οσμής που έβγαινε από το σπίτι.

Επίσης ένα άλλο γεγονός που την ανησύχησε ήταν πως ο 77χρονος απουσίαζε και είχε μέρες να εμφανιστεί στην γειτονιά και να τον δει. .

Ενημέρωσε την Αστυνομία που έσπευσε στο σημείο και μόλις αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι, ήρθαν αντιμέτωποι με το σοκαριστικό θέαμα

Πρόκειται για ειδήσεις που προκαλούν θλίψη, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για μοναχικά άτομα.

Στην ίδια κατηγορία