“Σιλμπάνο”:Ο Πορτογάλος παιχταράς που ετοιμάζονται να πάρουν τα Τρίκαλα από την Κ19 της Ατλέτικο Μαδρίτης!!!

‘Οπως είχατε ενημερωθεί εδώ και λίγες μέρες από το Trikalascore ο Α.Ο Τρίκαλα βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση ενός Πορτογάλου ποδοσφαιριστή.

Ωστόσο, μαθαίνοντας κανείς το όνομα και το βιογραφικό του συγκεκριμένου παίκτη κυριολεκτικά τον πιάνει ίλιγγος.

Πρόκειται για τον 20χρονο Silvano Nater Carungal ή Σιλμπάνο όπως τον αποκαλούν στην Ελλάδα, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στην Κ19 της Ατλέτικο Μαδρίτης!!!, έχοντας μάλιστα και 3 συμμετοχές στο UEFA Youth League!

Και δεν είναι μόνο αυτό: Ο Σιλμπάνο είναι διεθνής και με τις μικρές ομάδες της Πορτογαλίας, ενώ θεωρείται ένα από τα κορυφαία ταλέντα της χώρας του.

Αγωνίστηκε χθες στο φιλικό του Α.Ο Τρίκαλα με τη Βέροια και όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθεί εάν τελικά ολοκληρωθεί η συμφωνία του με τη διοίκηση.

Εάν ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη μεταγραφή θα μιλάμε προφανώς για μία από τις πλέον ηχηρές μεταγραφές στην κατηγορία, έναν ποδοσφαιριστή πολυτέλεια για τη SL2 που θα φέρει αυτομάτως τον Α.Ο Τρίκαλα σε άλλο επίπεδα αγωνιστικά.

Να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος Ηλίας Αιβάζογλου είναι εκείνος που έφερε το Σιλμπάνο στην Ελλάδα, καθώς αποτελεί επιθυμία του η υλοποίηση μίας ηχηρής μεταγραφής για το φινάλε, δώρο σε όλους τους Τρικαλινούς φιλάθλους.

Δείτε επίσης