Αποτύχατε κύριε Παπαστεργίου – Ζητήστε τουλάχιστον ένα συγνώμη

Γράφει ο αναλφάβητος

Το «control room» ελέγχει, παρακολουθεί και δίνει άμεσα λύση σε παρκινγκ, καθαριότητα κλπ, τα λεωφορεία χωρίς οδηγό διασχίζουν την πόλη, τα delivery πιστοποιητικά δεν προλαβαίνουν να πηγαινοέρχονται, οι έξυπνες στάσεις ενημερώνουν τους πολίτες, οι βάρκες κάνουν βόλτα στον ολοκάθαρο Ληθαίο και ο κόσμος στις ξαπλώστρες απολαμβάνει τις καινοτομίες και την ζωή της «έξυπνης πόλης» των Τρικάλων.

Μόνο που στην υπόλοιπη Ελλάδα – μάλλον κουτή Ελλάδα – δεν μπορούν να καταλάβουν την λογική Παπαστεργίου.

Μέχρι και χθες νωρίς το πρωί  διαβεβαίωνε τους πάντες πως οι μάσκες θα βρίσκονται σε όλα τα σχολεία της χώρας.

Η εξαγγελία της Κυβέρνησης έκανε λόγο για υφασμάτινες μάσκες και τελικά σχεδόν σε όλα τα σχολεία πήγαν μάσκες μιας χρήσεως στα περισσότερα δε χωρίς φροντίδα των κατά τόπους σχολικών επιτροπών.

Αποτύχατε κύριε Παπαστεργίου. Αυτό τουλάχιστον αρχίζουν να λένε τα στελέχη και φίλοι της δικής σας πολιτικής παράταξης από όλη την Ελλάδα.

Τουλάχιστον ένα μεγάλο συγνώμη θα έπρεπε να πείτε σε γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικούς που μέχρι και χθες το πρωί τους πουλούσατε «φύκια για μεταξωτές κορδέλες».

Καλή είναι η εικονική πραγματικότητα και τα ωραία λόγια αλλά όπως λέει και ο πάνσοφος λαός «το ψέμα έχει κοντά ποδάρια» και σταματήστε – γιατί απλά εκτίθεστε – να προσπαθείτε να κάνετε το άσπρο μαύρο.

Δείτε επίσης