Πανελλαδικές: Οι πρώτοι των πρώτων στα Τρίκαλα

Εξαιρετικές επιδόσεις  κατέγραψαν για ακόμα μια φορά οι Τρικαλινοί υποψήφιοι, φέροντας το ν. Τρικάλων στον κατάλογο των περιοχών με τις καλύτερες επιδόσεις. 

Ωστόσο, λόγω του Νόμου περί προσωπικών δεδομένων ανακοινώθηκε μόνο ο κωδικός κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.

Από το 1ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων ο Γιώργος Ντινόπουλος συγκέντρωσε 18.975  Ηλεκτρολόγων Μηχανικών.  Όπως είπε «τα μαθηματικά και η φυσική με ενδιαφέρουν και κυρίως οι τεχνολογίες  και οι επιστήμες. Διάβασα πολύ, αλλά είχα και καλή οργάνωση» ανέφερε.

Πολύ καλή βαθμολόγια συγκέντρωσε και ο Γιάννης Μαραγκός με 18.925  Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής.

«Το επέλεξα, διότι μου αρέσουν τα οικονομικά και κυρίως επειδή έχει άμεση σχέση με την αγορά εργασίας» σημείωσε,  ενώ ο Στέφανος Ανδρεόπουλος συγκέντρωσε 18.150 με τα σώματα ασφαλείας να είναι στις πρώτες επιλογές του.

Από το 2ο Λύκειο η Πολυξένη – Ελένη Πατσιαλή συγκέντρωσε υψηλή βαθμολόγια  18.659 και επιθυμεί να σπουδάσει Ιατρική, διότι από μικρή ήθελε να βοηθάει τους ανθρώπους και τα μικρά παιδιά.

Πολύ καλή βαθμολόγια κατάφερε να πετύχει και η Μαρία Κοντοτόλη με 18. 000 που ενδιαφέρεται για τη ΣΣΑΣ Οικονομικό.

Υψηλές βαθμολογίες είχαμε και στο 4ο  Γενικό Λύκειο, με την Παναγιώτα Κατσίμπα να συγκεντρώνει 18.725 που δεν έχει αποφασίσει ακόμα, αλλά προσανατολίζομαι στην Νομική και στη Ψυχολογία.  Πολύ καλή βαθμολογία συγκέντρωσε και ο Κωνσταντίνος Τσότσολας 18. 375 που τον ενδιαφέρει η  Ψυχολογία. Η Ιατρική είναι η πρώτη επιλογή για τον Γιώργο Ποντίκα από το 6ο Γενικό Λύκειο Τρικάλων που συγκέντρωσε 18.000.

Από το 8ο Λύκειο η Ευαγγελία Ράκου συγκέντρωσε 18.525 και η σχολή που θα δηλώσει είναι η Ιατρική διότι θέλει να βοηθάει τους ανθρώπους.  Η Βασιλική Ζτούπη κατάφερε να συγκεντρώσει 18.350, ωστόσο ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποια σχολή να δηλώσει, ενώ η Στέλλα Τσαχρήστου με βαθμολογία   18.075 θα δηλώσει Χημικών – Μηχανικών.«Με πολύ διάβασμα, αλλά και ψυχραιμία κατάφερα να ικανοποιήσω ένα όνειρο μου» ανέφερε. Επίσης, ο Γρηγόρης Τουρκογιώργος συγκέντρωσε βαθμολογία 18.175 με την Φαρμακευτική να αποτελεί την πρώτη του επιλογή, ενώ η Θεοδώρα Αργύρη με βαθμολογία 18.075 θα δηλώσει Ιατρική και Κτηνιατρική.

Στο Γενικό Λύκειο Πύλης η Αντιγόνη Κατσίβελου συγκέντρωσε πολύ καλή βαθμολόγια 18.525 ενώ ακόμα δεν έχει αποφασίσει ποια σχολή θα επιλέξει, ενώ ο Θανάσης Μανούρας άγγιξε τις 18. 300.

Από τα Εκπαιδευτήρια «ΑΘΗΝΑ»  η Νικολέτα Τρίχα συγκέντρωσε 18.275 και η σχολή που θα δηλώσει είναι η Χημικών – Μηχανικών. «Μου άρεσε από μικρή η Χημεία και αυτό θα ήθελα” ανέφερε.  Από την πλευρά του, ο Αυγερινός Τσόγιας συγκέντρωσε βαθμολόγια 18.100 και θα επιλέξει Σχολή Πληροφορικής.

Σημειωτέον,  δεν αναφέρονται οι υποψήφιοι  του 3ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων και του 7ου Γενικού Λυκείου Τρικάλων, διότι δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με τις διευθύνσεις των δυο διδακτηρίων.

Σημ. Τα στοιχεία των παιδιών δημοσιεύονται με τη συναίνεση των γονέων & κηδεμόνων.

proinoslogosnews.gr

Σχετικά άρθρα:

Πανελλαδικές: 18,975 μόρια για αριστούχο από τα Τρίκαλα

Συνεχίζονται οι υψηλές βαθμολογίες για Τρικαλινούς μαθητές (ονόματα)

Με 19.081 μόρια ο Τρικαλινός Κωνσταντίνος Εφραίμ Χατζής

Ενα μικρό αστέρι γεννιέται στα Τρίκαλα!

Η Ιατρική κερδίζει την Ευθυμία Θανασά από τα Τρίκαλα

Γιος Δημοτικού Συμβούλου του Δ. Τρικκαίων ανάμεσα στους αριστούχους

Δείτε επίσης