Παίζει και η Βέροια δυνατά για Αμανατίδη

Περικλής Αμανατίδης προβάλει ως φαβορί για τη θέση του προπονητή, ο Θωμάς Μακρής λέγεται ότι έχει αναλάβει καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, αν και επίσημη ανακοίνωση δεν έχει εκδοθεί από την ΠΑΕ, και η διοίκηση «τρέχει» τα θέματα για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, με τις μεταγραφικές αναζητήσεις παράλληλα να βρίσκονται σε εξέλιξη

Εφόσον ο Περικλής Αμανατίδης αναλάβει καθήκοντα, μιας και ήδη υπάρχει ενδιαφέρον και της Βέροιας όπως αναφέρουν πληροφορίες, θα προχωρήσουν και οι μεταγραφές, ώστε να δημιουργηθεί ένα σύνολο με παίκτες που ξέρει ότι θα είναι σε θέση να προσφέρουν.

Βέβαια, μοιάζει λογικό να έχει καταθέσει ήδη τις προτάσεις του προς τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου, στο πλαίσιο των επαφών που έχουν γίνει.

Οι ανακοινώσεις αλλά και η παρουσίαση του προπονητή θα γίνουν πιθανότατα σε σύντομο χρονικό διάστημα, εκτός αν αλλάξει κάτι την τελευταία στιγμή, όπως έγινε και με την περίπτωση Βαζάκα.

Βέβαια, ο Περικλής Αμανατίδης αυτή τη στιγμή είναι πολυτέλεια για οποιαδήποτε ομάδα της δεύτερης και της τρίτης εθνικής κατηγορίας, αν και ο ίδιος έχει αποδείξει ότι λειτουργεί με το συναίσθημα πολλές φορές, καθώς επιδιώκει το καλύτερο αποτέλεσμα, ακόμη και σε δύσκολες αποστολές.

Magnesiasports.gr

Δείτε επίσης