Μάνα και κόρη, μάρτυρες του Ιεχωβά, «θυσιάστηκαν» για την αιώνια ζωή

Μάνα και κόρη θυσιάστηκαν στην Αλβανία, προκειμένου να κερδίσουν την αιώνια ζωή, ενώ η μικρότερη κόρη βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενη στο νοσοκομείο.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις γυναίκες, μάνα και δύο κόρες, μαρτύρες του Ιεχωβά, αποφάσισαν να θυσιαστούν για την «ανάσταση», για την αιώνια ζωή.

Ως συνέπεια, βρέθηκαν σήμερα νεκρές στο σπίτι τους, στα Τίρανα, η 56χρονη Ζανέτα Ι. και η 30χρονη κόρη της Ανίσα, ενώ η μικρότερη αδερφή της Μπλέρτα διακομίστηκε στο νοσοκομείο, σε κρίσιμη κατάσταση, με ασιτία.

Μάνα και κόρη θυσιάστηκαν: Αμετανόητη η μικρή κόρη που επέζησε

Αμετανόητη για την επιλογή αυτή, η νεαρή γυναίκα που επέζησε είπε στους αστυνομικούς: «εσείς δεν μπορείτε να κατανοήσετε τις θυσίες μας για να φθάσουμε μέχρι τη στιγμή αυτή».

Μάνα και κόρη θυσιάστηκαν: Πρώτα πέθανε η κόρη και διατηρούνταν στο κρεβάτι της

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά στοιχεία, η 30χρονη πρέπει να είχε πεθάνει καιρό πριν και διατηρούνταν στο κρεβάτι της από τη μάνα και την αδερφή σε αναμονή της «ανάστασης», χρησιμοποιώντας διάφορες αλοιφές που δεν επέτρεπαν τη σήψη του σώματος και τη δυσοσμία.

Μάνα και κόρη θυσιάστηκαν: Όταν πέθανε ο σύζυγος και πατέρας, έκοψαν επικοινωνία με τη γειτονιά

Είχε προηγηθεί, τον Ιανουάριο, ο θάνατος από άγνωστη αιτία, του συζύγου της 56χρονης και πατέρα των δυο κοριτσιών και από τότε οι τρεις γυναίκες είχαν κόψει κάθε επικοινωνία με τους γείτονες, όπως και την έξοδό τους από το σπίτι.

Η αστυνομία έρευνά την υπόθεση.

Δείτε επίσης