Τρίκαλα: Έβγαλαν τους ΡΟΜΑ απο τα σπίτια για να τους μοιράσουν τρόφιμα! (φωτο)

Αυτοαναιρείται μόνος του ο Παπαστεργίου – Πού είναι οι υπηρεσίες να κινηθούν;

Μπορεί ο Δήμαρχος Τρικκαίων Δημήτρης Παπαστεργίου κάθε τρεις και λίγο να βγαίνει στα κεντρικά ΜΜΕ, φιγουράρωντας για τις καινοτομίες και τα επιτεύγματα του, μπορεί να βγάζει ….ταπεινά και σεμνά δελτία τύπου παινεύοντας τον εαυτό του για την κοινωνική δράση…. Όλα αυτά όμως αναιρούνται και φαίνεται να είναι μόνο στα λόγια.

Τελευταίο παράδειγμα η διανομή τροφίμων στους ΡΟΜΑ, η οποία όπως κατέγραψε το TV10.gr έγινε το πρωί της Μεγάλης Πέμπτης στις παλιές αποθήκες του ΟΣΕ.

Μετά τα όσα διαδραματίζονται το τελευταίο διάστημα, μπορεί να μας απαντήσει ο Μήτσος ο Παπαστέργιος γιατί η διανομή δεν έγινε οργανωμένα και κατ΄ οίκον; (σ.σ. όπως πρόσφατα πούλησε φούμαρα στην Ελενίτσα και μιλούσε για τις κοινωνικές δράσεις!).

Άραγε, από την θέση του Δημάρχου αλλά και προέδρου της ΚΕΔΕ, τι έχει να πει στον εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρη Τσιόδρα, στον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας Νίκο Χαρδαλιά και τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό που δίνουν «μάχη» να αντιμετωπίσουν την κατάσταση;

Αλλά δεν …έβαλε μια μάσκα για να βγει έξω να δει τι συμβαίνει, …μένει σπίτι και στέλνει εκπροσώπους να βγάλουν το φίδι από την τρύπα!

Δείτε επίσης