Αλλοδαπός φέρεται να βίασε άστεγη γυναίκα

H νεαρή κοπέλα από τη Γεωργία κατήγγειλε ότι ο 40χρονος Αλβανός εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι στον δρόμο δεν κυκλοφορούσε ψυχή και της επιτέθηκε

Εύκολη λεία φαίνεται πως ήταν για έναν αδίστακτο αλλοδαπό ο οποίος ζει και δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στην περιοχή των Χανίων, μια νεαρή άστεγη από την Γεωργία στην οποία επιτέθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης και φέρεται να την βίασε χωρίς να το αντιληφθεί κανείς!

Η 28χρονη αλλοδαπή, που κυκλοφορεί τα τελευταία χρόνια στην πόλη και κοιμάται όπου βρει καθώς δεν έχει μόνιμο τόπο κατοικίας, πέρασε εμφανώς ταραγμένη το κατώφλι της Ασφαλείας το πρωί της 25ης Μαρτίου και κατήγγειλε με δάκρυα στα μάτια στους αστυνομικούς ότι ένας άνδρας εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι στους δρόμους δεν κυκλοφορούσε ψυχή και την βίασε ανενόχλητος στην περιοχή των Δικαστηρίων.

Η κοπέλα περιέγραψε τα χαρακτηριστικά του προσώπου τού δράστη και σύμφωνα με το zarpanews.gr, εντοπίστηκε μέσα σε λίγες ώρες. Πρόκειται για έναν 40χρονο Αλβανό που θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χανίων, μόλις ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική εξέταση στην οποία θα υποβληθεί η 28χρονη και επιβεβαιωθούν όσα κατήγγειλε.

Δείτε επίσης