31 έργα πολιτισμού στο νομό Τρικάλων

Αναφορά στα σημαντικότερα έργα που έχουν ενταχθεί και θα υλοποιηθούν σε όλο το φάσμα του νομού στον τομέα του Πολιτισμού, έγινε στην σύσκεψη που αναπτύχθηκε στην ΝΟΔΕ Τρικάλων της ΝΔ, παρουσία της υπουργού Λίνας Μεδώνη.

Όπως κατέγραψε το TV10.gr αυτό που υπογραμμίστηκε είναι ότι συνολικά στο νομό Τρικάλων έχουν προγραμματιστεί και θα εκτελεστούν 31 έργα, μιας και ο Πρωθυπουργός και το υπουργείο δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στον Πολιτισμό.

Η κα Μενδώνη σε ήπιους τόνους δεν παρέλειψε να επικρίνει την στάση της προηγούμενης κυβέρνησης στο κομμάτι του Πολιτισμού τονίζοντας ότι σε 4,5χρόνια διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ εντάχτηκαν μόλις 3 έργα, τη στιγμή που η κυβέρνηση της ΝΔ προωθεί 31 μέσα σε διάστημα λίγων μηνών.

«Ο Πολιτισμός αποτελεί συγκριτικό πλεονέκτημα για τα Τρίκαλα και τη Θεσσαλία. Εμείς αντιλαμβανόμαστε την αξία του και μέσα από τα έργα στηρίζουμε κάθε προσπάθεια», τόνισε η κα Μενδώνη.

Η ίδια αναφέρθηκε αναλυτικά στα έργα που σχεδιάζονται να αναπτυχθούν και αφορούν τα Μετέωρα, μνημεία της πόλης των Τρικάλων, αλλά ταυτόχρονα και των Δήμων Φαρκαδόνας και Πύλης.

Δείτε επίσης