Σειρά δράσεων για τους εργαζόμενους των Τρικάλων

Μια σειρά από δράσεις προγραμματίζει για το επόμενο χρονικό διάστημα η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων, σε μια προσπάθεια να θέσει ξανά σε λειτουργία τον εργατοϋπαλληλικό φορέα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του tv10.gr, ήδη, έχουν μπει σε μια σειρά τα οικονομικά του συνδικαλιστικού φορέα, ενώ προσφάτως η Διοίκηση του Εργατικού Κέντρου επισκέφθηκε τη ΓΣΕΕ, προκειμένου να ξεμπλοκαριστούν κάποια χρήματα.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος του εργατοϋπαλληλικού κέντρου κ. Γιάννης Οικονόμου έχει ξεκινήσει ήδη μια συνεργασία μεταξύ της Περιφερειακής Διεύθυνσης του ΟΑΕΔ Θεσσαλίας, ώστε να ξεμπλοκαριστούν τα χρήματα και να πληρωθεί η καθαρίστρια και η υπάλληλος.

Παράλληλα, έκανε γνωστό ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα δοθεί συνέντευξη Τύπου σε συνεργασία με το ΙΝΕ της ΓΣΕΕ για την υλοποίηση κάποιων σεμιναρίων με θέμα τις εργασιακές σχέσεις.

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου από τη νέα χρονιά θα ξεκινήσουν 13 σεμινάρια, ενώ προετοιμάζεται και η δημιουργία της θεατρικής ομάδας του εργατοϋπαλληλικού κέντρου.

«Επί χρόνια στην περιοχή μας υπήρξε κενό στην εκπροσώπηση των εργαζομένων, των μισθωτών αλλά και των ανέργων. Το κενό έρχεται να καλύψει με συντονισμένες προσπάθειες το νέο Εργατικό Κέντρο» ανέφερε ο κ. Οικονόμου.

Δείτε επίσης