Βέροια: Επέμβαση ο Λεφίδης, επιστρέφουν Πασάς και Πεταυράκης

Σε επέμβαση στους κοιλιακούς υποβλήθηκε ο Δούκας Λεφίδης και ο αριστερός μπακ της Βέροιας αναμένεται να μείνει τρεις-τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης, όπως προβλέπεται συνήθως μετά το χειρουργείο με τη μέθοδο της λαπαροσκόπησης

Για τον σαββατιάτικο σημαντικό αγώνα στα Τρίκαλα (με τηλεοπτική μετάδοση), ο Σάκης Θεοδοσιάδης ποντάρει στην επάνοδο των Γιάννη Πασά (εξέτισε την ποινή του έμπειρος εξτρέμ) και Σταύρου Πεταυράκη (αποθεραπεύτηκε).

Ο τελευταίος διεκδικεί ξανά τη θέση του βασικού στα αριστερά της άμυνας, ως… κανονικός μπακ, παρότι πήρε καλά υπηρεσιακά στη θέση με το Αιγάλεω ο μέσος (σε νορμάλ συνθήκες), Γιώργος Μπλέτσας.

Η «Βασίλισσα» του Βορρά καλείται να πάρει κάτι θετικό για να μονιμοποιηθεί στην κορυφή (συγκατοικεί με Καβάλα και Ιεράπετρα), απέναντι σε έναν βασικό ανταγωνιστή της.

Βεβαίως, υπάρχουν πολλές ιδιαιτερότητες, αφού από τους Ημαθιώτες ο προπονητής Σάκης Θεοδοσιάδης είναι παλαίμαχος του ΑΟΤ, ενώ αντίστροφα από τους Θεσσαλούς ο προπονητής Περικλής Αμανατίδης έχει διατελέσει τεχνικός και στους Βεροιώτες.

Φυσικά, υπάρχουν και κοινοί παρονομαστές στα ρόστερ (όπως Βέρτζος, Παπαγεωργίου από τα Τρίκαλα, που έχουν θητεία στη Βέροια).

Soccerpractor.blogspot

Δείτε επίσης