Ένα ιδιαίτερα ενδιαφέρον πρωτάθλημα

Μπορεί ορισμένοι να υποστήριζαν πριν την έναρξη της φετινής Α’ ΕΠΣΤ, ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα με μειωμένο ενδιαφέρον, αλλά μέχρι τώρα κάθε άλλο παρά συμβαίνει κάτι τέτοιο

‘Εχοντας διανύσει  τις πρώτες επτά αγωνιστικές διαπιστώνουμε ότι σε όλα τα επίπεδα υπάρχει ενδιαφέρον, ενώ και το θέαμα που βλέπουμε στα γήπεδα κάθε Σάββατο είναι σε γενικές γραμμές ικανοποιητικό.

Η ομάδα που έχει ξεχωρίσει έως τώρα για την αγωνιστική σταθερότητά της είναι ο Βράχος Καστρακίου.

Το συγκρότημα του Γιώργου Αλμπάνη, δείχνοντας μεγάλη σοβαρότητα έχει έως τώρα το απόλυτο συγκεντρώνοντας 21 βαθμούς και φιγουράροντας στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Στη δεύτερη θέση βλέπουμε την ομάδα της Φήκης. Το συγκρότημα του Τάκη Ρούσσα φάνταζε ως το νούμερο ένα φαβορί στην αρχή της σεζόν. Ξεκίνησε με κάποια ανεπιτυχή αποτελέσματα, αλλά στη συνέχεια ανέβασε στροφές και ακολουθεί το Καστράκι τέσσερις βαθμούς πιο πίσω, δείχνοντας ότι θα παλέψει για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Δικέφαλος Πυργετού αποτελεί την ευχάριστη έκπληξη έως τώρα του φετινού πρωταθλήματος. Το συγκρότημα του Κώστα Γουργούλια με εξαιρετικές εμφανίσεις φιγουράρει στην Τρίτη θέση με 16 βαθμούς και ωραίο ποδόσφαιρο στα περισσότερα παιχνίδια που έχει δώσει.

Στην ίδια θέση βρίσκεται και ο Α.Ο Κεφαλόβρυσου που με την ίδια επιτυχημένη συνταγή και λίγες προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ του, έχει καταφέρει να αναρριχηθεί στα ψηλά της βαθμολογίας, δείχνοντας ότι και φέτος είναι ικανός να πραγματοποιήσει μία αξιόλογη πορεία.

Ως θετική αξιολογείται και η έως τώρα παρουσία του ΑΟ Πύργου στο πρωτάθλημα καθώς με 14 βαθμούς στην 5η θέση δεν έχει καμία σχέση με την περσινή ομάδα, δείχνοντας ιδιαίτερα ανταγωνιστικός, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Αρκετά ψηλά στη βαθμολογία βρίσκονται τόσο η Αγία Μονή, όσο και η Δήμητρα/Απόλλων, αλλά και ο Πορταικός αφήνοντας έως τώρα θετικές εντυπώσεις.

Τα Σαράγια είναι δεδομένο ότι μπορούν καλύτερα στη συνέχεια, καθώς διαθέτουν ένα ποιοτικό ρόστερ.

Στη μάχη της παραμονής τώρα ο Α.Ο Πηγής είναι η μία ομάδα που ήδη έχει υποβιβαστεί καθώς δεν κατήλθε στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε ιδιαίτερα δυσμενή θέση βρίσκεται η ‘Ενωση Δροσερού/Μουριάς με μολις ένα βαθμό, αλλά και το Μεγαλοχώρι που έχει τέσσερις βαθμούς, έχοντας πάρει όμως και το τρίποντο από το άνευ με την Πηγή.

Η Θύελλα καλείται να βρει λύσεις προκειμένου να σώσει την παρτίδα.

Λίγο πιο πάνω συναντάμε τους Ταξιάρχες με 5 βαθμούς, τη Λυγαριά με 6, την Κρύα Βρύση και το Ριζαριό με 7.

Ο Γίγας μπήκε και αυτός σε περιπέτειες μετά από κάποια σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, αν και φαίνεται ότι διαθέτει ένα ρόστερ για να παραμείνει στην κατηγορία.

Αναμένουμε με ενδιαφέρον και τη συνέχεια του φετινού πρωταθλήματος με την ελπίδα ότι μέχρι το φινάλε θα υπάρχει ενδιαφέρον σε όλα τα επίπεδα.

Δείτε επίσης