Τσιούτσιας: κ. Μαράβα ο δρόμος προς το χοιροστάσιό σας είναι έργο «ζωτικής σημασίας»;

Σφοδρή επίθεση προς τον Δήμαρχο Πύλης Κώστα Μαράβα, εξαπέλυσε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δήμου Πύλης, Βαλάντης Τσιούτσιας.

Ο κ. Τσιούτσιας, ο οποίος όπως φαίνεται δεν έχασε χρόνο και αμέσως …έπιασε δουλειά, σε ανακοίνωσή του, αναφέρει τα εξής:

Με έκπληξη ακούσαμε σήμερα σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό, τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, κ. Αγοραστό να αναφέρει ότι, ο κ. Μαράβας πρότεινε ως έργο του ΕΣΠΑ το δρόμο για να πηγαίνει στο χοιροστάσιό του. Μάλιστα το συγκεκριμένο έργο τέθηκε και σε προτεραιότητα αφού σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Περιφερειάρχη, μόνο ένα έργο μπορούσε να γίνει.

Κύριε Μαράβα, αν επιβεβαιώνετε τα λεγόμενα του κ. Περιφερειάρχη,  οφείλετε να δώσετε εξηγήσεις τόσο στο Δημοτικό Συμβούλιο, όσο και στους Δημότες της Πύλης για τα παρακάτω:

Α) Ο δρόμος προς το χοιροστάσιό σας, είναι το πιο σημαντικό έργο, «ζωτικής σημασίας», που θα δώσει πνοή τον τόπο μας και γι’ αυτό το λόγο κατασκευάστηκε σε προτεραιότητα;

Β) Η Δημοτική σας ομάδα ήταν σύμφωνη γι’ αυτή την απόφασή σας;

Γ) Ποια είναι τα υπόλοιπα έργα (αν υπάρχουν) που είχατε σε δεύτερη, τρίτη και τέταρτη προτεραιότητα προς ένταξη στο ΕΣΠΑ;

Αναμένοντας τις απαντήσεις, το μόνο που διαπιστώνουμε είναι ότι  η μετάβαση από την  «Πρώτα ο Άνθρωπος»  εποχή, στην «Πρώτα ο Δήμαρχος»  έγινε πολύ γρήγορα.

 

 

 

Δείτε επίσης